BOCA U STOJADINU

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ABARTH
    CBC Senator XXL
    • 19.07.2006
    • 364
    • Vršac,Banat,Vojvodin
    • SKALA 65

BOCA U STOJADINU

OVAKO SAM POSTAVLJAO BOCU U STOJADINU,ISVE JE OK STO SE TIČE SIGURNOSTI I ATESTA:

DANAS SAM PROBAO DA POSTAVIM BOCU TO JEST CEVI,OVAKO :

DORINA IDEJA!

STA MISLITE???
  • *IvanT*
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2005
    • 3234
    • Srbija, Beograd, Kara

Jedan drugarski predlog!

Multiventili emmegas, ma koliko bili jeftini, nisu najboljeg kvaliteta. Iako lice na Tomaseto, nisu ni priblizno takvi, a na tim stvarima ne treba stedeti.
    Ista svar i za stege na rezervoaru.

Bez ljutnje molim te, ja to cisto radi opsteg dobra.

BTW
    Ne svidja mi se ideja, tj. mesto na kojem je prikljucak za spoljno punjenje. Vrlo brzo ce svaki lim na taj nacin, istruliti u okolini tog mesta, a pogotovo Zastavin.

NHF 2x
    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• ABARTH
      CBC Senator XXL
      • 19.07.2006
      • 364
      • Vršac,Banat,Vojvodin
      • SKALA 65

Ivane pozdrav,hvala na primedbama,.Što se tiče multiventila muka mi je od njih i dobavljača.Ja samo koristim tomaseto multiventile i landirenzo-landi uredjaje.ovaj danas sto sam ugradio i jos par njih je silom prilika .Nema trenutno kod mojih dobavljača tomaseta ,treba da dobijem za neki dan.
      A šta fali trakama za bocu???i šnalama???

Kakve ti trake stavljaš da bi pričvrstio bocu'?

Comment

• fantastik
        CBC Senator XXL
        • 28.07.2005
        • 417
        • Novi Sad

fali to da je moj cale imao udes, isto tako je bila vezana boca i zavrsila je na zadnjem sedistu sva sreca nije mu nista bilo.

Comment

• ABARTH
          CBC Senator XXL
          • 19.07.2006
          • 364
          • Vršac,Banat,Vojvodin
          • SKALA 65

Po tvom mišljenju najbolje bi bilo zavariti je za karoseriju

ne ovako je pravilno ,samo ako se dobro odradi postavi odgovarajuči lim za trake,kvalitetni šrafofi m8 i velike platne sa rupom od 8 mm .
          po meni je to sasvim bezbedno i dovoljno a i zadovoljava kriterijume na atestu.
          Ali sjedne strane si u pravu,nagledao sam se i ja svašta plivajuće boce i slično
          pozdrav!

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Originally posted by fantastik
            fali to da je moj cale imao udes, isto tako je bila vezana boca i zavrsila je na zadnjem sedistu sva sreca nije mu nista bilo.
            Ja sam imao sreću da atestiram svojih ruku delo, prilikom probne vožnje opalio sam Fordom u Nisana i od Forda nije ostalo ništa, totalna šteta, prednjeg dela nema.
            Boca se možda pomerila za jedan cm ali nisam baš merio, sve što je bilo u kolima uključujući i prtljažnik, završilo je negde u predelu šoferšajbne, pa i ja jer nisam bio vezan. Ono ko komarac na staklu....
            Boca je jedina bila nepokretan predmet.
            Uvek napišem nakaradnu rečenicu, pravilno bi bilo "boca je bila jedini nepokretan predmet"
            Da bi boca dospela na zadnje sedište, mora biti šetajuća((C) bu ja), prikačena gumenim tregerima, čičak trakom, učkurom ili tako nekom mudrolijom iskusnih majstora.
            Tvoj ćale očigledno nije mario za te mudrolije ranije ali sad će (srećno se završilo) mariti.

UBR...
            Jel još vozaš onu bocu sa dodatno navarenim ventilima za pretakanje benzina ili gasa?
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• fantastik
              CBC Senator XXL
              • 28.07.2005
              • 417
              • Novi Sad

Originally posted by ABARTH
              ne ovako je pravilno ,samo ako se dobro odradi postavi odgovarajuči lim za trake,kvalitetni šrafofi m8 i velike platne sa rupom od 8 mm .
              po meni je to sasvim bezbedno i dovoljno a i zadovoljava kriterijume na atestu.
              Ali sjedne strane si u pravu,nagledao sam se i ja svašta plivajuće boce i slično
              pozdrav!
              bas tako je i njemu bila vezana kao sto je na slici pa je zavrsila na zadnjem sedistu

doro, nije on mario nego mu je servis tako uradio i cak je prosao atest, mislim da je nabolja ona fora sa teleskopom, a najsigurnije je kao kod mene u bmw-u ko ima mogucnos toro boca umesto rezervnog tocka

Comment

• ABARTH
                CBC Senator XXL
                • 19.07.2006
                • 364
                • Vršac,Banat,Vojvodin
                • SKALA 65

Koliko je tvoj otac vozio ili prešao km sa tako ugradjenom bocom.
                postoje servisni pregledi ,gde bi se trebalo ispitivati zaptivenost gasne instalacije,provera pričvrščenosti boce i eventualno dotezanje(zato se i postavljaju trake sa šnalama).nemoj me krivo shvatiti ali ja sam mišljenja da kod tvog oca ipak od svega toga nešto nije bilo kako treba da bi boca završila tamo gde si rekao1
                pozdrav

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Originally posted by fantastik
                  doro, nije on mario nego mu je servis tako uradio i cak je prosao atest, mislim da je nabolja ona fora sa teleskopom, a najsigurnije je kao kod mene u bmw-u ko ima mogucnos toro boca umesto rezervnog tocka
                  Bem liga, pardoniram, pomešao sam te sa Fantomom, otud ono pitanje za bocu i ventile....
                  Što se atesta tiče, danas sam u dva navrata popušio. Oba puta na isti fazon, ovo ne može proći atest a mušterija pa prošlo je i pokazuje papir....

https.autogas.rs

Comment

• CLD
                    CBC Senator XXL
                    • 08.02.2005
                    • 1225
                    • Belgija - ranije Luna-Chico

I onda ti posle ispadnes sivonja, kod nas se neke stvari nikada nece promeniti.

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Ne, ja ispadnem govedo (sivonja je fin ) jer ne uzimam pare kad se nude.
                      Sad sam malopre tražio nešto po netu i naletim na B92 članak, vidi se neki ventil sa krivim šrafićima a slika je malo loša ali bih rekao da e neka slova plave u pozadini. Ne sumnjam da i taj ima atest...
                      A tek komentari.... Pre godinu dana ugradjen prvi sekvent (možda misli na BRC) a i to nije tačno a on ponosni vlasnik.... Braćo i sestre, srećom odo na odmor...

Koga ne mrzi...
                      http://www.b92.net/automobili/komentari ... _id=189114

https.autogas.rs

Comment

Working...
                      X