mozda nije strasno ali pomoc nije na odmet

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mozda nije strasno ali pomoc nije na odmet

Ugradio sam plin na kecu pre 3 nedelje i sam sebi hocu da skocim u u sta sto to nisam uradio ranije,jer ovo je prosvetljenje...
    Ipak nesto se desava...iako nisam imao neprilika ,tipa ,ato stuca ...gasi se na leru,itd...sve je ok,ali pri zadnjem tocenju gasa,kazem natoci koliko moze i on sipa oko 25l i sve bi bilo ok da nisam bacio pogled na merac tj onu skalu na boci i vidim da je izmedju3/4 i 4/4 znaci da ima mesta za jos,ali aparat na pumpi nemoze vise da natoci...
    Zvao sam servis gde sam ugradio plin,oni mi kazu da zbog velikih vrucina dosta pumpi nemaju dovoljan pritisak za tocenje i da probam na nekoj drugoj pumpi da natocim...sto sam i uradio ali sledeci put se isto tj stalo je vise plina ali opet ne do kraja
    Uredjaj je BRC-boca od 45L{nakon ugradnje prvo tocenje,stalo je 35.5L}Da li je u pitanju neki ventil ili je ipak do pumpe na kojoj sipam gas....HVALA
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

ma nije ti to nista ..najverovatnije.
    kazi ti nama kolika ti je boca?
    ako je od 60 litara BRUTO .. treba da ti stane 48 litara gasa u nju.
    znaci ..vozi skroz dok ne ostanes bez gasa potpuno....onda prebaci na benzin i idi na pumpu.. treba da ti stane 48 litara.
    ako ti stane 48 litara a skazaljka ti pokazuje naprimer izmedju 3/4 i 4/4 .. ni to nema veze ... to ti zavisi do ugla postavljenja boce( ja mislim),a mozda je malo i do multi ventila. ...naviknes se da ti je to puno i to ti je to...mada mozes da probas i da reklamiras..
    ima ovde i profi-majstora pa ce ti reci preciznije ..
    ja imam taj BRC isto.. ikad se napuni pun .. jedva dodje na skali do
    4/4(malo ispred) a stane na praznu bocu tacno 48 litara.

od velicine boce BRUTO odbi 20% i dobices koliko treba da ti stane.
    mozda je i ta pumpa na kojoj sipas bezveze.. promeni i pumpu ako mozes.
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

Working...
    X