Jugo sa EFI motorom!!!!Pitanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bokiel
    CBC Član
    • 22.03.2005
    • 31
    • Krupanj

Jugo sa EFI motorom!!!!Pitanje

Zanima me da li neko ima neke fotke ugradnje na ovaj tip jer je problem naci mesto za uredjaj ja sam ovaj tip motora radio u floridi ali Jugo je dosta manji i prostora, na prvi pogled i nema. Ali mislim da uredjaj stavim do samog akumulatora tu jedino imam onako cist prostor samo me brine ATEST zbog blizina visokonaponskih kablova.
    Ako neko ima naki savet neka IZVOLI i unapred hvala....

Vec sam pitao par majsora, necu nikoga da imenujem,ali niko nece da radi ovaj auto zbog montaze uredjaja, navodno!!!!!!!!!!![/url]
    Pozdrav iz zadnje tacke na ovoj planeti,Krupnja.
  • bokiel
    CBC Član
    • 22.03.2005
    • 31
    • Krupanj

Ponovo JA

Cudim se da niko nije odgovorio a toliko ljudi je procitalo ovu temu,STA SE DESILO NEZNAM.
    Ali jedno je sigurno, ja sam taj auto juce odradio i radi besprekorno, a mislim da i zadovoljava i one strozije kriterijume za atest.
    Ja sam pomalo stidljiv pa mi sami recite jel ovako dobro Stavio sam isparivac do samog akumulatora ali tako da nesmeta eventualnom vadjenju istog, gasni ventil je kod prednjeg levog fara ali opet nesmeta istom ili menjanju sijalice na istom, i ono glavno, mesac odnosno plocu sam obradio na nekih 60mm spoljasnog precnika i stavio je unutar gume kod same klapne gasa i samo kroz gumu viri uvodnik.
    Sto se tice nazad i ispod sve je standard, cev 6mm ide po levoj strani i ventilacija joj je pre mosta tako da cev ne prelazi preko ili ispod gibnja a isto tako i cev 8mm je na levoj strani sa ventilacijom i ispod auta prolazi i u duzini od samo 10cm jer je sipanje na samom cosku branika.
    Mislim da je dobro a vi sad recite svoje problem mi je bio isparivac ali drugo mesto za njega nemam,ali se i dalje plasim za atest zbog blizine visokonaponskih kablova ali na drugu stranu sam isparivac je na masi pa eventualno probijanje kablova na njega nebi trebalo da izazove nekakvu stetu.

[img]C:\Documents and Settings\My Pictures\slike ugradnje plina\Jugo EFI Ranko\DSCI0025.JPG
    [/img]C:\Documents and Settings\My Pictures\slike ugradnje plina\Jugo EFI Ranko\DSCI0026.JPG
    [img]C:\Documents%20and%20Settings\My%20Pictures\slike% 20ugradnje%20plina\Jugo%20EFI%20Ranko\DSCI0027.JPG[/img]

Comment

• ABARTH
      CBC Senator XXL
      • 19.07.2006
      • 364
      • Vršac,Banat,Vojvodin
      • SKALA 65

PA GDE SU TI SLIKE JA IH NE VIDIM?????

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

bokiel, slike se kace ovako:

http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... maca&t=175

Ne moze direktno sa racunara na forum
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• bokiel
          CBC Član
          • 22.03.2005
          • 31
          • Krupanj

Ponovo ja

Izvinjavam se jutros je bilo rano kad sam pisao ovu poruku pa su se slike ~izgubile~ tj. bezbolan nacin da se kaze da sam glup. TOLIKO!!!!

Nego evo slidze!!!!!!!

[img][/img]

[img][/img]

[img][/img]

Comment

• ABARTH
            CBC Senator XXL
            • 19.07.2006
            • 364
            • Vršac,Banat,Vojvodin
            • SKALA 65

Nevidi se bas taj uredjaj dobro ,slikaj ga iz drugog ugla malo blize a sto se utakajuceg tice ia ja tu stavljam

boca ok samo nevidim gde si izasao sa seticom?

Comment

• bokiel
              CBC Član
              • 22.03.2005
              • 31
              • Krupanj

Sa sesticom sam izasao,gledajuci iz gepeka, uz samo sediste tacno u cosku, a gledajuci odozdo, iza samog mosta tako da sam obisao prelazak sestice preko mosta.
              A sto se tice slika ako mi ponovo dodje auto ja cu ga slikati a to ce biti samo za atest nadam se pa cu ostaviti slike ponovo.
              Nego ono sto me zanima da mi neko kaze svoje misljenje je ta blizina visokonaponskih kablova kod isparivaca, tj. kablovo su na nekih 5cm od uredjaja ostalo znam da zadovoljava sve najstroze kriterijume za atest.
              Danas cu da idem na atest i to dolaze ovde kod nas ljudi iz Vince pa cu da ih pitam.
              Ali vise mi znaci misljenje na ovom forumu kako je uradjeno neko misljenje nekoga na atesu.JAVITE SE, MAJSTORI!!!!!!!

P.S. nadam se da opet nisam nesto zabrljao sto se tice poruke pa da ispadnem glup, jer opet ovo pisem ~prije bijeloga dana~

Comment

Working...
              X