detonacije fabia 1.4MPI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• detonacije fabia 1.4MPI

Imam Fabiu 1.4MPI Ugradio sam plin pre 3 god, s vremena na vreme se javlja problem detonacija. Pukne jako, dva puta mi je polomilo kucishte filtera za vazduh (jedan sluchaj je bio i danas ). Pre 2 god sam bio do IvanaT on je pogledao instalacije i rekao da je jako loshe pokushali smo neshto da ushtelujemo ali bezuspesno. Ostalo je da kupim neke stvarchice i trebalo bi da radi normalno. Naravo nisam ih kupio jer mi cifra bash nije bila uz budzet tada.
    Da li se ovo desilo zbog toga ili ima neshto drugo? Poshto mi auto obicho radi fino!

P. S. Chiatao sam i druge teme ali nikako da nadjem ovo
  • ABARTH
    CBC Senator XXL
    • 19.07.2006
    • 364
    • Vršac,Banat,Vojvodin
    • SKALA 65

jesi li za te tri godine menjao filter vazduha,svecice,kablove,cistio (menjao filter gasa)???
    sto ne odes do Ivana i nesredis te stvarcice

Comment

• Dren
      CBC Senator XXL
      • 24.08.2005
      • 1068
      • Sarajevo

Bogami ako ti "puca", a cini se da puca, moglo bi te dugorocno izaci skuplje mijenjati kucista zracnog filtera nego napraviti sta treba da prestane pucati...

Comment

Kablove nemam.Kod fabie je sve u jednom. Provereno radi.
        Da li je moguce da je do neservisiranja filtera za plin. Reche mi keva da ga nije menjala jedno 30000
        ZENE

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Ja sam se suzdržao od odgovora jer ako kažeš da ti je Ivan pre dve godine rekao da nešto ne valja a ati sad pitaš zašto špuca, ne znam šta da ti kažem. Ja sam uvek da su žene krive pa makar i kad nisu ali nisu baš uvek....
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

pa da. Ali je sve radilo. Nisam mogao da vozim na plin dok se neugreje motor, ali radilo je normalno. I tada mi finansije nisu dozvoljavale da uradim ja to, a kevi kada sam rekao da treba 150 e nemogu vam kazem shta je rekla jer bi svaka rech bila cenzurisana !!
            Sada se skupilo kesha pa ce to da se uradi. Ali me zanima da li ima josh neshto pored, varnice. Da li je do tog filtera plia?

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Filter plina je trivijalna stvar što se tiče novca ali znatno utiče na potrošnju i na pojavu detonacije. Trebao si ga do sada promenuti bar tri puta.
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• dekideki
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2005
                • 1914
                • Beograd

(da ponovim anegdotu koju sam prilozio kao off jednoj slicnoj temi, pre otpr. godinu dana)

anegdota
                ortaku stala kola i nece da upale nema sanse. nekako nadju u bestragiji majstora koga probude u pola noci i ovaj dodje, otvori haubu, izvadi razvodnu kapu, baci je, stavi novu i kaze to je to. ortaku pala vilica na put. upalio iz prve, naravno. pita majstora, izvini ali moram da te pitam: KAKO? kako si znao bez ikakvog pregleda da je to. kaze covek, onako pospan, ma teraj mali, nisi mi nista duzan, a sto se kape tice, crkla ti je ona moja koju sam ti u istoj situaciji pre par godina stavio da mozes da dodjes do kuce, samo sto si tada bio pijaniji pa se ne secas!

poz.

P.S. nemoj da dozivis slicno, sredi to do kraja, vec si bio kod IvanaT, idi ponovo. prima covek i kreditne kartice (ja platio tako) ako nemas kinte bas sad...
                .

Comment

lambda kontrola stavljena, fensi prekidach stavljen , bombina nova, svecice nove, radi kao chasha!

El moze da se strpa merach u bocu. Rezervni tochak u pitanju?

Comment

• Dren
                    CBC Senator XXL
                    • 24.08.2005
                    • 1068
                    • Sarajevo

Mjerac u boci na mjestu rez. tocka bi trebao da moze da se stavi... Bar ga ja imam u istoj... Doduse kod mene je karburator, pa je sistem "gluplji", ali to ne bi trebalo da ima veze sa davacem koji javlja da je plin ispod neke granice, pa se upali lampica...

Pitaj majstora da' ima...?

Comment

Working...
                    X