Peugeot 605 3.0i

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Peugeot 605 3.0i

lm radi se o gore navedenom peugeotu sa ugradjenim lovato loveco lpg sistemom, a problem je merac goriva (benzina) koji spada i kada auto vozim na gas.
    Ja sam u nekom postu za reno 25 sa istim problemom pronasao da bi trebao da se ugradi emulator AEB392. Pitanje je dali i meni treba isti emu. ili pak neki drugi i gde bih to mogao da nadjem. A zanima me i dali je potrosnja od 17-18l normalna za ovaj auto i sistem.
    I ako neko zna nacin programiranja prekidaca 198DI (ponekad kad zbog gore navedenog problema sa meracem ostanem bez benzina, prilikom paljenja na plin direktno, udje u mod programiranja i izgubi memoriju pa mi je malo smor da svaki put idem kod majstora da ga programira).

Hvala.
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Daš kontak i sačekaš 5 sekundi da trepne, oduzmeš kontakt. Opet daš kontakt i sačekaš 5 sekundi da trepne, oduzmeš kontakt.
    Pre nego što daš kontakt stisneš dugme i tek onda daš kontakt, lampica trepće. sačekaš da počne menjati boju zeleno-crveno, oduzmeš kontakt ali i dalje držiš pritisnuto dugme.
    Zatim upališ auto i odmah digneš na željeni broj obrtaja i držiš mirno oko 15 sekundi dok ne memoriše, tada počne da trepće, pustiš gas i to je to...

Treba da radiš na vrućem motoru da bi mogao održati stabilan gas. Ako slejbeš situaciju sve ispočetka...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• nikolapanic
      CBC Senator XXL
      • 16.10.2005
      • 657
      • Petrovac

Pretpostavljam da ti treba isti emulator kao i meni ali je problem sto ga ovi u Yuwaxu nisu jos dobili a ni IvanT ga nije jos nabavio(ili je zaboravio da mi javi).Meni su rekli da ce mi to resiti problem a ako imas bord komp,verujem da ce i tebi.Ako u medjuvremenu dodjes do ovog emulatora,kontaktiraj me da i ja nabavim isti.
      Samo te slusam i pitam se dokle ces?

Comment

• Duke
        CBC Senator XXL
        • 16.01.2006
        • 753
        • Urbs Naissus

Hm, nisam znao da postoje 605-ice koje nemaju analogne vec digitalne pokazivace kolicine goriva u rezervoaru... . Stvar je vrlo prosta - uvek sipaj pun rezervoar i nema glava da te boli.
        "Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."

Comment

• nikolapanic
          CBC Senator XXL
          • 16.10.2005
          • 657
          • Petrovac

I kada sipa pun rezervoar,opet kolicina opada do rezerve.Treba nam pomoc gde da nadjemo ovaj emulator AEB 392?
          Samo te slusam i pitam se dokle ces?

Comment

• uglavnom.bezopasni
            - 42 -
            • 03.02.2005
            • 2235
            • Novi Sad

Moze li neko da mi objasni kako to radi, odnosno kako zna kad je noc?
            Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
            11.04. 0:12 #2
            Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Duke
              CBC Senator XXL
              • 16.01.2006
              • 753
              • Urbs Naissus

Originally posted by uglavnom_bezopasni

Koje veze sad pa ima noc???

@Nikola

Nisam mislio na to da ce mu pokazivac raditi kad napuni rezervoar, nego da mu nece biti bitno sta pokazuje, jer, mislim, pun rezervoar...

Mada je to naravno bila shala, jer npr, moj/nash pun rezervoar kosta malko manje od 7 000 dinara, tako da kad MENE neko posavetuje da napunim rezervoar...

Comment

• uglavnom.bezopasni
                - 42 -
                • 03.02.2005
                • 2235
                • Novi Sad

Originally posted by Duke
                Originally posted by uglavnom_bezopasni

Koje veze sad pa ima noc???
                Kako svetlece kapice na ventilima znaju kad je noc pa tad sijaju , odnosno kako on zna da nema goriva kad ima...

Nasao sam posle na netu u cemu je problem sa tim Pezo/Reno/Ciotrenima i njihovim pokazivacima goriva.
                Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                11.04. 0:12 #2
                Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Duke
                  CBC Senator XXL
                  • 16.01.2006
                  • 753
                  • Urbs Naissus

Pa podeli to sa nama. Znam kako se problem manifestuje, ali ne i kako se generishe...

Comment

Working...
                  X