Pa, isto sto i ti - Safrane, naravno. Glavno obrazlozenje je to sto ce se auto uglavnom voziti po otvorenom putu. Ne treba mnogo razmisljati pa shvatiti da ce vreme u petmetarskoj limuzini teskoj preko tone i po -mnogo, mnogo ugodnije, udobnije, bezbednije, brze proci nego u lower-middle class autu, sto je Laguna. Potrosnja ce biti marginalno veca, a odrzavanje - bice nesto skuplje, ali ne bitno, Laguna je vec dovoljno skupa! Ne zato sto je Reno, nego zbog godista - 96 pa nadalje. Vec se pocelo sa onim pederskim trikovima zamena citavih setova komponenata umesto samih dotrajalih delova...
RENO LAGUNA ILI SAFRANE
Collapse
X
-
Meni je jasno da je SAFRANE udobniji od Lagune i samo zbog toga se još odlučio koji auto
ali još nema nekakvog ( barem meni laiku) odgovora što je sa onima " niskoomskima injektorima " i da citiriam sam sebe
jeli možno da se ti injektori zamjene ?
i od kog godišta dalje jih nema više u Laguni ili safranu ?
lp
ROSONERO
Comment
-
-
Injektore je teško zameniti jer je ECU namenjen takvima pa bi to zahtevalo veliku promenu instalacije ili pravljenje nekog "emulatora"..
Što se godišta tiče ne znam, ali neki ovlašćeni servis kod vas bi to morao znati mnogo bolje, mada i to ne znači puno jer se često podaci iz "knjiga" ne slažu sa onim na terenu.
Tako da ommetar u ruke i naprej
Comment
-
-
Po podacima koje ja imam,Safrane '95.god. 2.0i 8V 97KW(135KS) ima injectore od14-15 Ohma,Safrane 2.0i 16V 100KW(136KS) proizvodi se tek od '96. i ima injectore od 13,5-15,5Ohma,dok Safrane 2,0i 12V 97KW(135KS) '95.god ima injectore od 2-3 Ohma.
Nadam se da sam malko pomogao(ovo su takodje podaci iz knjige ali do sada su se uvek poklapali u praksi).Samo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
Comment