Pozdrav svima,zadnjih par dana imam jedan problem,naime,imam Audi 80 1.8 benzinac,obican sa karburatorom,i ugradjen plinski uradjaj Voltran (vacum reducer L1700) koji je odlicno radio do skoro,uvek sam bez problema ujutru palio direktno na plin(racunam toplo je jos uvek pa nema potrebe da palim na benzin pa da prebacujem) i tako je i bilo,palio ko mina,do pre par dana,upali i posle 4-5 sec se ugasi,dok drzim gas on radi cim pustim gas ugasi se masina,dzabe mi i saug(posto je rucni)povucem ga na drugi stepen,ma jok opet se ugasi,problem resim tako sto ga uplaim na gorivo pa posle par minuta prebacim na plin,i onda posle pali i na plin direktno bez problema,dok ne prenoci pa onda jovo nanovo,ostalo je sve ok,svecice su nove stavljene pre mesec dana,skidao sam ih proverio sve su ok,filter za vazduh je nov,jedino kablovi ne znam kakvi su,dal to mozda moze biti zbog njih?
Jesam malo udavio,al sta cu,ako neko zna sta moze da bude nek napise,hvala unapred.
Pozzz
Jesam malo udavio,al sta cu,ako neko zna sta moze da bude nek napise,hvala unapred.
Pozzz
Comment