POzdrav svima (prva tema na CB)! Malo sam trazio u searchu ali ne nadjoh nigde ovu kombinaciju YUGO 65 koji ide na gas. Evo sta me zanima. POsto je u pitanju 1300 ccm i zastava prevashodno me zanima kolikoa bi bila potrosnja gasa tj da li bi se ovo isplatilo. YUGO je '91. god. predjenih 120 kkm i u dobrom je stanju (1. vlasnik). Karburator je dvogrli (nedavno remontovan). Kontaktirao sam i gosn Doru posto vidim da je on ovde alfa i omega ali jos nemam odgovora (ako ovo bude citao neka baci pogled na mail). Eto toliko za sad od mene, poz. svima!
YUGO 65 - na gas
Collapse
X
-
dobrodosao
trk u sobu za predstavljanje, daj sve svoje podatke. predstavi auto u za to predvidjenoj rubrici, bilo bi korisno (ne mora slike odmah).
da ti skratim muke, o ovome je pisano mnogo vec ranije, pa pocni polako da se druzis sa opcijom Trazi (Search), jako lepo funkcionise. procitaj sve lepljive poruke koje mislis da imaju veze s tobom, pa ako ostane nesto sto ti nije jasno, ti pitaj.
poz..
-
-
Nemas razloga za brigu.fenomenalno radi i ide taj yugic 65,ako se sve lepo po ps-u odradi sa originalnim i kvalitetnim komponentama.Narocito je bitan mixer koji treba da izgleda ovako:
E sada oko potrosnje je diskutabilno,u proseku ide oko 20% vise gasa u odnosu na potrosnju benzina ,a ako je karb razbucan moze se desiti da potrosnja plina ostane ista .
Raspitaj se malo u vezi izbora servisa i opreme i to ti je to,ja ugradjujem marku LANDIRENZO i nisam imao reklamacije na uredjaju za ove dve godine,kao i na ostalim komponentama (GARANCIJA 2 GODINE)
imas LOVATO pa onda ostale......
pozdrav
Comment
-
-
Originally posted by dekidekidobrodosao
trk u sobu za predstavljanje, daj sve svoje podatke. predstavi auto u za to predvidjenoj rubrici, bilo bi korisno (ne mora slike odmah).
poz.
Inač search-ovo sam ali ništa slično na ovu moju nedoumicu nisam našao. Pokušaću još malo... Hvala na dobrodošlici!
Comment
-
-
Re: YUGO 65 - na gas
Originally posted by Don063POzdrav svima (prva tema na CB)! Malo sam trazio u searchu ali ne nadjoh nigde ovu kombinaciju YUGO 65 koji ide na gas. Evo sta me zanima. POsto je u pitanju 1300 ccm i zastava prevashodno me zanima kolikoa bi bila potrosnja gasa tj da li bi se ovo isplatilo...
Comment
-
-
Originally posted by Don063
Inač search-ovo sam ali ništa slično na ovu moju nedoumicu nisam našao. Pokušaću još malo... Hvala na dobrodošlici!zar ti nisam napisao ukratko o tome ,pitaj konkretno sta te jos zanima ,,POTROSNJA ??? to ti niko nemoze reci tacno ,zavisi kakav je motor kako su podeseni ventili,paljenje,kakav si vozac kakav je trenutni kvalitet gasa ...........itd itd!!!!!!
Comment
-
-
Comment
-
-
Ma pusti ga. Abarth je opasan. Zar nisi cuo da se otrov drzi u malim bocama.
Sto se potrosnje tice isto ima uticaja i vrsta miksera i svasta nesto. Sta te briga. Vazno je da se ISPLATI sigurno. Potrosnja gasa se ne meri u litrima nego u paramaTo da li ce se isplatiti investicija za 6 meseci ili za 8 nema svrhe racunati jer se auto mnogo vise vozi kad je gorivo jevtino. Ne verujes? Svaki dan koji prodje a da vozis na benzin je siguran znak da si dzabe bacio novac. Posebno kad se radi o obicnim automobilima bez nekih sportskih ambicija.
Comment
-
-
Mail ne smem ni da otvorim, ima makar 400 poruka....300 spama ostalo treba odgovoriti...
E sad dali se isplati, pa normalno da se isplati. Koliko će trošiti, to samo Vile znaju a i to samo za punog meseca.
Da li taj auto radi na gas, radi normalno kao i svaki drugi. Sad ne znam šta bih više napisao
Comment
-
-
A nenenene daragi kolega, onako kulturno izokola reći nekom da je promašio temu i pri tome mu reći da je upravu, to je neponovljiva diplomatija
Comment
-
Comment