YUGO 65 - na gas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Don063
    CBC Član
    • 23.09.2006
    • 41
    • NS

YUGO 65 - na gas

POzdrav svima (prva tema na CB)! Malo sam trazio u searchu ali ne nadjoh nigde ovu kombinaciju YUGO 65 koji ide na gas. Evo sta me zanima. POsto je u pitanju 1300 ccm i zastava prevashodno me zanima kolikoa bi bila potrosnja gasa tj da li bi se ovo isplatilo. YUGO je '91. god. predjenih 120 kkm i u dobrom je stanju (1. vlasnik). Karburator je dvogrli (nedavno remontovan). Kontaktirao sam i gosn Doru posto vidim da je on ovde alfa i omega ali jos nemam odgovora (ako ovo bude citao neka baci pogled na mail). Eto toliko za sad od mene, poz. svima!
  • dekideki
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1914
    • Beograd

dobrodosao

trk u sobu za predstavljanje, daj sve svoje podatke. predstavi auto u za to predvidjenoj rubrici, bilo bi korisno (ne mora slike odmah).

da ti skratim muke, o ovome je pisano mnogo vec ranije, pa pocni polako da se druzis sa opcijom Trazi (Search), jako lepo funkcionise. procitaj sve lepljive poruke koje mislis da imaju veze s tobom, pa ako ostane nesto sto ti nije jasno, ti pitaj.

poz.
    .

Comment

• ABARTH
      CBC Senator XXL
      • 19.07.2006
      • 364
      • Vršac,Banat,Vojvodin
      • SKALA 65

Nemas razloga za brigu.fenomenalno radi i ide taj yugic 65,ako se sve lepo po ps-u odradi sa originalnim i kvalitetnim komponentama.Narocito je bitan mixer koji treba da izgleda ovako:

E sada oko potrosnje je diskutabilno,u proseku ide oko 20% vise gasa u odnosu na potrosnju benzina ,a ako je karb razbucan moze se desiti da potrosnja plina ostane ista .
      Raspitaj se malo u vezi izbora servisa i opreme i to ti je to,ja ugradjujem marku LANDIRENZO i nisam imao reklamacije na uredjaju za ove dve godine,kao i na ostalim komponentama (GARANCIJA 2 GODINE)
      imas LOVATO pa onda ostale......
      pozdrav

Comment

• Don063
        CBC Član
        • 23.09.2006
        • 41
        • NS

Originally posted by dekideki
        dobrodosao

trk u sobu za predstavljanje, daj sve svoje podatke. predstavi auto u za to predvidjenoj rubrici, bilo bi korisno (ne mora slike odmah).

poz.
        Prob'o da se predstavim but: "Žao nam je, ali samo korisnici sa specijalnom dozvolom mogu da postavljaju teme u ovom forumu". Tako da ću ostati nepredstavljen za sada.
        Inač search-ovo sam ali ništa slično na ovu moju nedoumicu nisam našao. Pokušaću još malo... Hvala na dobrodošlici!

Comment

• Lucky
          CBC Veteran
          • 08.12.2004
          • 184
          • Prokuplje

Re: YUGO 65 - na gas

Originally posted by Don063
          POzdrav svima (prva tema na CB)! Malo sam trazio u searchu ali ne nadjoh nigde ovu kombinaciju YUGO 65 koji ide na gas. Evo sta me zanima. POsto je u pitanju 1300 ccm i zastava prevashodno me zanima kolikoa bi bila potrosnja gasa tj da li bi se ovo isplatilo...
          Stvarno si malo trazio

Comment

• ABARTH
            CBC Senator XXL
            • 19.07.2006
            • 364
            • Vršac,Banat,Vojvodin
            • SKALA 65

Originally posted by Don063

Inač search-ovo sam ali ništa slično na ovu moju nedoumicu nisam našao. Pokušaću još malo... Hvala na dobrodošlici!
            Pa sta ti trazis ?? zar ti nisam napisao ukratko o tome ,pitaj konkretno sta te jos zanima ,,POTROSNJA ??? to ti niko nemoze reci tacno ,zavisi kakav je motor kako su podeseni ventili,paljenje,kakav si vozac kakav je trenutni kvalitet gasa ...........itd itd!!!!!!

Comment

• Don063
              CBC Član
              • 23.09.2006
              • 41
              • NS

Nemo' se jediš o'ma, hteo sam da nađem eventualna iskustva drugih ljudi koji voze Yugo 65 na gas između ostalog a tebi hvala na odgovoru. Poz.
              P.S. "POTROŠNJA" si mogao da napišeš i malim slovima, jer ovako ispada da si malo povisio ton što baš i nije lepo zar ne?

Comment

• dranix
                CBC Senator XXL
                • 04.10.2004
                • 3079
                • Antwerpen/Belgium
                • Saab 9-3

Ma pusti ga. Abarth je opasan. Zar nisi cuo da se otrov drzi u malim bocama.
                Sto se potrosnje tice isto ima uticaja i vrsta miksera i svasta nesto. Sta te briga. Vazno je da se ISPLATI sigurno. Potrosnja gasa se ne meri u litrima nego u parama To da li ce se isplatiti investicija za 6 meseci ili za 8 nema svrhe racunati jer se auto mnogo vise vozi kad je gorivo jevtino. Ne verujes? Svaki dan koji prodje a da vozis na benzin je siguran znak da si dzabe bacio novac. Posebno kad se radi o obicnim automobilima bez nekih sportskih ambicija.

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

Mail ne smem ni da otvorim, ima makar 400 poruka....300 spama ostalo treba odgovoriti...
                  E sad dali se isplati, pa normalno da se isplati. Koliko će trošiti, to samo Vile znaju a i to samo za punog meseca.

Da li taj auto radi na gas, radi normalno kao i svaki drugi. Sad ne znam šta bih više napisao
                  Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• ABARTH
                    CBC Senator XXL
                    • 19.07.2006
                    • 364
                    • Vršac,Banat,Vojvodin
                    • SKALA 65

Originally posted by Dora
                    Koliko će trošiti, to samo Vile znaju a i to samo za punog meseca.
                    Diplomatski odgovor kolega

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

A nenenene daragi kolega, onako kulturno izokola reći nekom da je promašio temu i pri tome mu reći da je upravu, to je neponovljiva diplomatija
                      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Don063
                        CBC Član
                        • 23.09.2006
                        • 41
                        • NS

Dobra ti ova sa vilama Pa ništa, hvala vam na odgovorima meni ostaje još samo da ugradim gas! Dora nadam se da ćeš moći da otvoriš PM, da ne postavljam razna komercijalna pitanja ovo ođe! Još jednom fala svima na diskusiji i poz.

Comment

Working...
                        X