Auto je punto 97,ima ugradjen GAS ali na gasu motor radi perfektno,medjutim problem nastaje kad se prebaci i vozi na benzin,ventili zvekecu na velikim obrtajima kada se motor optereti tj stisne papucica gasa do kraja.Benzin je u kolima star godinu dana(pomesan sa injektor klinerom) pa ne znam dali je mozda izgubio neka svojstva koja uticu na rad motora a ujedno i pumpa za gorivo mi ZUJI ,imali ko resenje ovog problema?
Pticice u motoru?
Collapse
X
-
Gas je ugradjen pre 3 godine ,nije dirano nista od paljenja otkad sam auto kupio a posle ugradnje ako majstor nije nesto morao dirati.Jedino sam menjao zaptivac glave motora pre 4 meseca ,pukao mi je i mesao kompresiju 2 cilindra...Ali nikad nije ovoliko cvrkutao! Koliko je zajebano sam promeniti pumpu za gorivo?!
Comment
-
-
prvo zameni benzin.
vek trajanja prosecnog (mesavine) benzina je 4-6 nedelja, tako u rezervoaru nezasticenog.
postoje specijalni aditivi (marine program, za camce) za konzervaciju benzina ali to se ne isplati za tako male kolicine.
ispusti staro gorivo, dolij novo i provozaj samo na benzin taj jedan rezervoar.
pumpa moze da se cuje posto je ostao talog (gusci) benzina nakon sto su isparile lako isparljive frakcije koje i sluze da pokrenu paljenje benzina (fronta plamena) pri sagorevanju.
na motociklu ili brodu, kada posle zime ne radi ili jedva radi motor, ne vrsi se popravka pre nego sto se zameni benzin- generalno pravilo koje stedi i novce i vreme.
a tek zivce
godinu dana za benzin je mnogo- ukvario se.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
a zasto bi odmah menjao-kupovao pumpu(osim ako vec imas drugu u rezervi)?
za pocetak dolij bar istu kolicinu benzina kolika je sada u rezervoaru,a ako novcanik dozvoli i malo vise pa ga provozaj malo i vidi sta se desava
a kako brick rece mozda je bolje da to djubre ipak ispustis!
nije valjda da auto nisi poterao na benzin godinu dana?
jesi li bar startovao na benzin?
ako imas gde proveri pritisak koji pumpa nabija
i nadaj se da majstor koji je ugradio plin nije ugradio i relej kojim ti osim dizne prekida i rad pumpe.Ako ona godinu dana nije vrtela i pri tom stajala u nasem ?bezolovnom? moli se da je jos u dobroj kondiciji.
ne znam koji je tip motora u pitanju ali mislim da oko paljenja nije nista moglo da se pomera.Po podacima iz AutoDate paljenje nije moguce podesavati.
to su moji amaterski saveti,na forumu ces naci strucnije i iskusnije ljude
a i Subotica valjda ima kakvog dobrog majstora
pozdrav
Comment
-
-
Pumpu mozes lako sam da montiras/demontiras - ispod zadnjeg sedista (kad ga podignes) imas plasticni poklopac u klupi/podu vozila. Ispod tog poklopca ti je konektor za napajanje i kontrolu pumpe, vodovi za benzin i generalno, gornji deo pumpe - vidi se kako viri iz rezervoara. Skines klemu sa pumpe, pa prebacis na benzin, i malo zaverglas (da ispustis visak pritiska goriva kroz diznu). Posle toga skines klemu sa akumulatora (da slucajno auto ne baci negde nekakvu varnicu). Otkacis vodove za benzin, odvrnes srafove i izvuces pumpu za benzin - sve bez skidanja rezervoara za gorivo. Pametan Fiat-ov dizajnOnda mozes i da zavuces ruku u rezervoar, i "probrljas", odnosno vidis kakvo je stanje. Naravno, nemoj da pusis dok to radis, i nemoj da neko u blizini upravo nesto brusi (ili slicno glupa aktivnost u prisustvu benzinskih isparenja. Uvek se uhvati za karoseriju prilikom ulaska i izlaska iz kola (da ne napravis staticko praznjenje/varnicu). Nemoj odmah da pohitas i kupis pumpu za benzin, ako ova radi (daje benzin) - mozda se samo nakupila mehanicka necistoca. Probaj prvo sa ispustanjem benzina.
(\__/)
(='.'This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/
Comment
-
-
Prije bi se rekla da kada prestane zujati idi na zasluženi odmor
Comment
-
Comment