Imam problem, lose nastelovan plin ili nesto drugo...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@Dranix:

Iz samo par tvojih postovao sam naucio i ono sto mi je odavno padalo na pamet ali nisam imao koga da pitam. Jos jednom puno hvala na objasnjenjima i razumevanju.
    Bilo bi lepo kada bi ga i moderatori, kojima to i jeste posao, imali makar deo koliko ti.
    Zamenicu filter za plin, a sto ostalog tice trudim se da vodim racuna. Zimi uvek palim auto na benzin i predjem 500 m pre prebacivanja na plin. Ovih dana to radim kako-kada, jer jos uvek nije toliko hladno. Uputstva koja je Dora stavio u sticky dosledno primenjujem. O motoru i o autu uopste vodim racuna daleko vise nego sto to radi prosecan stanovnik Srbije, zato me malo i nervira kada nesto ne funkcionise kako treba uprkos svim mojim merama da to predupredim.

@Mirko:

I ja mislim da je sve u redu tako da necu traziti dalje. Pogledaj i glavnu stranu onog sajta o Fiat-u ciji sam link naveo, ako te zanima, ima dosta zanimljivih podataka. Takodje i tebi puno hvala na pomoci i dobroj volji.

Pozdrav!

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Originally posted by mikele
      @Dora:
      Mada ne bilo lose da sada, kada vec ima dovoljno informacija, u "sticky" stavite i resenja najcescih problema koja imaju automobili sa plinskom instalacijom. To je inace praksa na forumima cija je tematika vezana za upotrebu
      Predlog je dobar i ima nacrta ali se nema vremena, uvek manjka.

@Dranix:

Iz samo par tvojih postovao sam naucio i ono sto mi je odavno padalo na pamet ali nisam imao koga da pitam. Jos jednom puno hvala na objasnjenjima i razumevanju.
      Bilo bi lepo kada bi ga i moderatori, kojima to i jeste posao, imali makar deo koliko ti.
      Grešiš, grdno grešiš Moderatorima (bar na ovom forumu) je posao ugradjivanje gasa a ovo je hobi ili volonterski rad u slobodnom vremenu.

Sve što si pitao ja sam napisao u bar 30 navrata ali je po raznim temama. Slažem se da je nekad teško pronaći nešto ako se ne snalazi sa opcijom traži ali to opet ne znači da treba svaki put kad se postavi pitanje od juče opet ispočetka odgovoriti.

Ovaj forum je biblija znanja o autogasu, svako ali baš svako ko ima tehničkog znanja da ne odseče prst kad seče žicu ili da ne slomi prst kad steže šraf, može naučiti sve što treba da ugradi i održava gasni isstem na kolima. i Veruj mi imaju i mnogi majstori ovde šta da nauče pa i taj tvoj koji nije odmah skinuo to toplo crevo i objasnio ti zašto je to bitno jer bi ga ti pitao.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
      X