Za Doru - moze li pregled mog uredjaja?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DraxNS
    CBC Senator XXL
    • 24.10.2006
    • 520
    • Bačka Palanka
    • Peugeot 307 SW

Za Doru - moze li pregled mog uredjaja?

Elem.. kupih auto sa vec ugradjenim plinom, pa bi voleo da uradim jedan pregled instalacije i da te pitam da li moze (treba) da se ugradi lambda sonda i da li moze da se ugradi pokazivac kapaciteta boce kod komandne table (da ne gvirkam stalno u gepek).

Elem info sledi:

Auto: Toyota Carina E '93 1600 ccm (mislim da ima 107 konjova...) 16v injection sa predjenih ~200200km

Boca: neka Poljska, E20-67R-010490 Ext 3, Klasa 1, Tip ZC-? 270, nesto oko pritiska 30 bar, stepen punjenja (valjda) 80%, zapremina 45dm kubnih i 14.11.2005.

Instalacija Lovato: Tip RID. GPL EL MIN/SEP. , Broj homologacije E4-67-R0192006, testirano 28.10.2005 na pritisak 1000KPa, receno mi da je sve uradjeno sa bakarnim cevima.

Trenutno stanje potrosnje je oko 14l na 100km mahom gradske voznje sa malo "tezom" nogom na momente, a butan tocen na Sangaju.

Interesuje me da li i kada mogu doci na jedan strucan pregled? Kao i odgovor da li u ovakav sistem ima smisla ubaciti lambda sondu (za koju sam cuo/citao da bolje regulise protok TNG-a) i da li je moguce ugraditi pokazivac nivoa TNG-a u rezervoaru kod komandne table?

Hvala

P.S. Samo ne sutra ili prekosutra... otela zena auto unapred
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Sve ovo si mogao da pitaš na PP pošto nije u vezi problema sa gasom. Mislim ti možda imaš problem ali je ovo ipak informativni deo za sve
    Odgovor je može da se doda pokazivač ako je Lovato prekidač. Može da se doda lambda kontrola ali treba proveriti lambda sondu obzirom na starost vozila. Može i instalacija da se pregleda.
    Kad kako i zašto na PP ili bolje na telefon sa linka ispod poruke.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• DraxNS
      CBC Senator XXL
      • 24.10.2006
      • 520
      • Bačka Palanka
      • Peugeot 307 SW

ok.. cujemo se onda sutra.

A pitanje(a) sam postavio javno, da bi i neko drugi mogo da sazna ono sto je mene interesovalo, a to su opcije lambda sonda i pokazivac na ovakvom tipu instalacije/auta.

Comment

• *IvanT*
        CBC Senator XXL
        • 30.01.2005
        • 3234
        • Srbija, Beograd, Kara

Lambda kontrola, ne lambda sonda.
        Sonda je vec postojeci deo na autu, a lambda kontrola je dodatak na postojeci gasni uredjaj, ako bude interesovalo druge koji citaju.
        http://www.lovatogas.co.rs

Comment

Working...
        X