Fiat Bravo 1.4 - Moze li ispod 10 lit/100km?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Danko
    CBC Član
    • 06.10.2006
    • 16
    • Lajkovac - Lazarevac

Fiat Bravo 1.4 - Moze li ispod 10 lit/100km?

Pokusao sam u temi "potrosnja", ali izgleda da se ta tema slabije prati i da je prerasla u nesto drugo....

Pitanje je krajnje jednostavno - ima li ovde neki vlasnik Fiata - Bravo 1.4 ili Brava 1.4 - zanima me kolika im je potrosnja na plinu?

Kod mene niko nije uspeo da mu skine potrosnju plina ispod 11,5 ( a bilo je i "stelovanja" posle kojih je trosio 13 ili cak 16,5 !!!) . Auto je potpuno ispravan i na benzin trosi 8-8,5.
    rec demokratija je nastala od grcke imenice "demos" sto znaci naror i srpskog glagola "kratiti"....
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Da li si probao da ga umerenije vozis ? Na koji nacin potrosis toliko gorivo ( 13l/100km ) kakva voznja grad/put/guzva... ?
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• civi
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2005
      • 1492
      • Pozarevac

taj motor je ionako underkill za tu karoseriju a posto na gasu ima manje konja sasvim je logicno da trosi toliko vise , koji je sistem u pitanju?
      Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
      - Kako to misliš, kočim?

Comment

• Dren
        CBC Senator XXL
        • 24.08.2005
        • 1068
        • Sarajevo

I meni se cini da je ispod 10 lit. za taj auto malo premalo... Inace nije poznat kao mali potrosac... Mozda bi sto tecnijom voznjom najrealnije bilo da moze trositi oko 11...

Grada naravno... Ako ti trosi 13 na otvorenom, a da ga ne "cijepas", imas problem...

Comment

• Danko
          CBC Član
          • 06.10.2006
          • 16
          • Lajkovac - Lazarevac

Sistem je klasican-venturi, Landi.... Nije problem u teskoj nozi vec u odnosu potrosnje izmedju benzina i plina. Na benzinu trosi 8-8,5 a na plinu ne moze ispod 11,5. Mislim da je to prevelika potrosnja i zato i trazim nekog vlasnika istog auta da vidim kako je kod njega...
          rec demokratija je nastala od grcke imenice "demos" sto znaci naror i srpskog glagola "kratiti"....

Comment

• zeljan
            CBC Član
            • 02.06.2005
            • 64
            • palic

verovavatno je bez lov-eca,na sraf ??
            potpis nije po pravilima foruma

Comment

Working...
            X