Lov-Eco problem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lov-Eco problem

imam problem sa peugeotom 605 3.0i i lovato lov-eco sistemom.
    problem se manifestuje tako sto mi posle promene lambde loveco samo na leru salta lampice, a cim dam gas zaglavi na zelenoj i zutoj.
    Pre riknjavanja lambde nisam imao ovakvih problema.
    Majstor koji je ugradio plin je probao ponovo da ga programira ali problem je ostao, onda je rekao da je to verovatno problem do sonde posto nemoze izgleda da se zagreje (ali posto mi je majstor simpa nisam hteo da ga oma izbijem zbog take gluposti) i da je najbolje da ja malo provozam auto pa da vidimo potrosnju.

Svaki dobronamerni komentar dobrodosao
    Hvala.
  • *IvanT*
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2005
    • 3234
    • Srbija, Beograd, Kara

Ako sonda radi na leru, tek pod opterecenjem ima da radi.

Siromasna ti je smesa tako, pa je bolje da sto pre prestelujes LOVECO, jer voznja sa siromasnom smesom moze da ostavi trajne posledice.
    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• dranix
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 3079
      • Antwerpen/Belgium
      • Saab 9-3

Mozda nije razumeo Ivane.
      Cak i da grejac sonde crkne (ili ko zna zasto ne radi) sonda ce raditi kad se zagreje izduvna grana. One stare sonde bez grejaca su iste samo sto nisu mogle zivahno da rade kad je motor hladan. Neka taj majstor malo razmisli. Nije veliki problem. Sredice se.

Comment

sonda definitivno nije problem ali izgleda kao da pogresno iscitava mada mi nije jasno kako (mislio sam da je pogresno umemorisao tip sonde medjutim nebi reagovao na leru).
        inace ventil za stelovanje smese je odvrnut i auto ide kao zmaj
        mada mi se u gradu na manjem gasu u koloni malo oseca plin a to mi se bas ne svidja.

nego probao sam da ga nakacim na pc (nebih li skontao sta se desava posto sam i sam mehanicar) skinuo sam dve verzije softvera za lov-eco i lov-eco pro medjutim nije hteo da prosljaka a od interfejsa sam probao dva jedan je baziran na max232 a drugi mislim na lm chipu (doduse ostalo je jos da probam sa interfejsom koji je postovan u forumu) a koliko sam razumeo trebao bi da radi sa svakim k&l interfejsom.

Hvala.

Comment

Working...
        X