autogas
Collapse
X
-
autogas
Da li neko od postovanih forumasa zna da javno objasni ili barem pp kako se steluje lovato gasni uredjaj na stojadina od 1100ccm. Klasican je isparivac gas je bio prvo pusten preko mesaca te sam uvideo da ga gusi kada je na benzinu sada je pusten gas direktno u karburator nema problema vise na benzinu ali posto volim sam da cackam sam bih voleo da isprobavam i nadjem onaj kompromis izmedju snage i potrosnje koji meni najvise odgovara a da nemoram da gnjavim nekog majstora svakih 7 dana. Dosada potrosnja mi je varirala od 8,6 do 22l na 100km doduse tada sam ocigledno ga lose nastelovao. Sada zadni put mereno sa cenom od 40,9din po litri za 1050din sam dvaput isao Novi Sad Indjija + Novi Sad Tovarisevo uz zadovoljavajucu agilnost motora mozda moze i bolje zato i pitam za tudja iskustva u stelovanju i nasta obratiti paznju. Hvala unapred svima koji odgovore!
Tags: None
-
-
Comment
-
-
Pa sta te briga ti si bar iz NS. To se uradi jednom pa se ko zna kada opet eventualno proveri i malo koriguje ako treba. Kakva gnjavaza. Nista nemas od toga da stalno cackas. Zna se kako valja i mora i gotovo. I manje i vise gasa je samo GORE. Ne smem ti kasti zasto.
Comment
-
Comment