servisi autogas karburator Novi Sad

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• servisi autogas karburator Novi Sad

Prošle godine sam radio servis karburatora weber na floridi u karburator servisu BISER u Novom Sadu. Pored toga što je auto dva dana stajao u servisu narednih nedelju dana sam imao reklamacije. Na kraju sam digao ruke i pre par dana rešio da ponovo servisiram karburator u WEBER servisu u Novom Sadu. U osam sati sam dovezao auto a u jedan je bio završen. Auto se preporodio ujutro upali cim zaverglam bez dodavalnja gasa i veoma mirno radi. Sve pohvale za servisWEBER.

Što se tiče auto gasa i tu imam negativnih iskustava. Kada sam kupio auto (polovan) u njemu je već bio ugradjen gas longas. Ugradjivan je na klisi (Novi Sad) u firmi longas-kargas a ugradjen je kao da su se deca u osnovnoj školi učila na času tehničkog obrazovanja....
    Drugar me je savetovao da to sredim i na preporuku sam odvezao u servis radić na adicama takodje u NS-u. Tamo ista priča priučeni majstor sa šegrtom mi drži predavanje i zameni mi elektro ventil (kao pušta vazduh i meša sa plinom) sa nekim čije ime nisam čuo i naplati 25E.
    Ja mislim ajde majstor je zna šta priča i platim mu , da bi na forumima po internetu saznao da je to čist lopovluk i da me je zeznuo....

Naravoučenije:
    danas je jako malo pravih majstora a mnogo prevaranata koji gledaju samo kako da te izrade za pare. A pravi majstor nikada nije skup ma koliko god da vam se to čini. I pre nego se odlučite da ugradite gas dobro se raspitajte ko i kako radi.....
  • dranix
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 3079
    • Antwerpen/Belgium
    • Saab 9-3

Nikad nije kasno da se dodje na ovaj nas forum. Citaj polako postove pa ces videti da mogu da budu korisni i poucni. I ti si iz NS. Sta se brines za gas onda. Imas bar jednog dobrog majstora za gas u blizini.

Comment

Working...
    X