Seat Ibiza 1.8Gti, 95Kw, plinska instalacija Lovato. Obicna instalacija, rasprsivac na usisnoj grani. E sad... od ugradnje plina imao sam problem sa losim radom na ler gasu i detonacijama samo pri kocenju motorom, znaci dok auto ubrzava ili odrzava brzinu sve je ok, ali cim pustim gas cujem relativno jake detonacije u izduvu (koji je by the way jos uvijek citav)... Razni majstori su mi govorili kako moram skinuti KN filter, da nisu u redu svjecice itd.... Sve od instalacija sam promijenio na servisu, znaci svjecice, raz. kapu, crijeva od vakuma, provjerili su cijevi od u**** zraka, i jos cekam nove kablove danas ce stici. Nemam neko veliko iskustvo u ovome pa vas molim za pomoc kako da rijesim ovaj problem, tj. da mi pojasnite zbog cega dolazi do tih detonacija? Citao sam dosta tema na forumu i znam kako dolazi do detonacija uopsteno kad je plin u pitanju, ali ovakav slucaj nisam uspio naci na forumu
....
Sorry za duzinu posta ali sam htio biti sto precizniji u opisu problema. Nadam se da cete mi pomoci da rijesim ovaj problem

Sorry za duzinu posta ali sam htio biti sto precizniji u opisu problema. Nadam se da cete mi pomoci da rijesim ovaj problem
Comment