imam lovato sistem ugradjen u autu,ali ima jedan problem majstor mi namestio na 5000obrtaja da prebacuje na gas.Pitanje je da li postoji mogucnost da se prekidac resetuje i kako da prebacuje na manji broj obrtaja posto taj isti majstor nezna da ga resetuje,ako vam nesto znaci to je digitalni prekidac i ima oznaku lovato198-di.Molim ako neko zna odgovor na ovo pitanje neka odgovori znaci interesuje me resetovanje istog i memorisanje na manji broj obrtaja kako se to radi.Unapred hvala
Lovato prekidač 198 DI podešavanje
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Originally posted by DoraZaključao bu JA....
Naslov teme glup da ne može biti gluplji, kad sledeći put opet neko pita kako naštelovati centralinu verovatno će iz naslova zaključiti da se baš tu krije odgovor na njegovu muku ali nema veze, mi ćemo odgovarati iste stvari.
Elem...
1. daš kontakt i čekaš 5 sekundi da trepnu lampice, isključiš kontakt.
2. Isto pod 1.
3. Pre nego daš kontakt sisneš dugme na prekidaču i držiš sve vreme stisnuto, daš kontakt i čekaš da počne leva lampica menjati boju iz zelene u crvenu nonstop. I dalje držiš dugme i isključiš kontakt.
Time si resetovao centralinu.
4. Upališ auto i odmah podigneš na željeni broj obrtaja 2000 ili koliko hoćeš. Držiš taj broj obrtaja stabilnim oko 15 sekundi dok lampica ne počne treptati. Pustiš gas i tada će prebaciti na plin.
Time si memorisao novu vrednost.
5. Pozdravi majstora, šta se leti kad ne zna da pliva....
Comment
-
-
Nalov sam promenio posle mnogo godina, a trebao sam odmah. naslov je bio PITANJE ZA ODGOVOR...
Comment
-
Comment