uklonio plin pa da pitam jos nesto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • virko
    CBC Član
    • 02.08.2006
    • 38
    • Hrvatska

uklonio plin pa da pitam jos nesto

Znaci uklonio sam plin iz auta jer jednostavno nisam bio zadovoljan performansama i stalno sam imao probleme s lerom i slicno a usto nemam atest a u HR sve vise love ove bez atesta.
    Pa da pitam...uklonio sam prekidac, bocu i sve oko motora ali ostalo mi na MAF senzoru kraj filtera zraka dvije metalne cijevi u koje ulaze gumena crijeva od plina. Zanima me trebam li i to maknuti i hoce li sad auto radit kao i prije na benzin (pitam zbog onih restrikcija u usisu).
    Hvala svima
  • speedplus
    RIP Bio nam je drug!
    • 15.01.2007
    • 2419
    • LAZAREVAC

o kom autu se radi i koji motor

Comment

• virko
      CBC Član
      • 02.08.2006
      • 38
      • Hrvatska

BMW E30 320i

Comment

• speedplus
        RIP Bio nam je drug!
        • 15.01.2007
        • 2419
        • LAZAREVAC

Ako ne grešim izmedju kutije filtera i protokomera bi trebao da stoji plo?asti mixer iz kojeg vire te dve cev?ice za plin.U tom slu?aju skini gornji deo kutije filtera koji je sastavljen sa protokomerom i pogledaj u njegovu unutrašnjost gde ?eš na?i 4 šrafa ili matice m6.Odvij ih i onda odvoji kutiju od mixera a mixer od protokomera.Posle o?isti sastavne površine i vrati dihtuju?u gumicu na svoje mesto i sastavi protokomer sa poklopcem kutije filtera i stavi prethodno odvijene m6 šrafove ili matice, ali moraju biti skra?eni za debljinu mixera.Na taj na?in ?eš taj deo u**** vratiti na standard,ali prvo proveri dali stvari stoje kako sam ih opisao.Ne bi bilo na odmet i proveriti auto kod dobrog servisera posle cele avanture skidanja,možda nije baš sve vra?eno na svoje mesto(bolje proveriti).

Comment

• virko
          CBC Član
          • 02.08.2006
          • 38
          • Hrvatska

hvala!
          mislim da cu ipak otici u servis pa da oni to uklone da ja nesto ne zeznem.

Comment

• speedplus
            RIP Bio nam je drug!
            • 15.01.2007
            • 2419
            • LAZAREVAC

Originally posted by virko
            hvala!
            mislim da cu ipak otici u servis pa da oni to uklone da ja nesto ne zeznem.
            Odluka zlata vredna

Comment

• dranix
              CBC Senator XXL
              • 04.10.2004
              • 3079
              • Antwerpen/Belgium
              • Saab 9-3

Jel kod istih onih koji nisu znali da instaliraju i podese gasni uredjaj kako treba?
              Imam i ja predlog.
              Posto gas ne valja najbolje je kupiti dizel auto. On uvek radi kako treba i malo trosi.
              Virko, zaista mislim da si pogresio. Nije jasno zasto se sve tako desavalo ali veruj da nije kriv gas za to. Svaki auto ide kao oluja na gas isto kao i na benzin.
              Steta, mogao si da se vozis jevtino i sigurno.

Comment

Working...
              X