Pa ovako,imam malih problema sa svojom Alfom 75 1.6i.e (90).Posto auto ima ugradjeni plin tipa Landi Renzo,obican vakuumski sistem,taj i takav plin mi ne radi kako treba.Prvo,ler gas blago oscilira,auto se ne gasi ali ipak podrhtava.Drugo,kada ostvari radnu temperaturu,na leru sasvim pristojno prima gas,skoro kao na benzin(nesto sporije),ali cim ubacim u brzinu motor gubi dusu,nema snage i dosta losije ubrzava.Uspeh je maltene postici 4000 obrtaja a ubrzanje do sto je otprilike pola minuta.Znaci na leru prima gas sasvim normalno dok u prvoj nece pa nece(ni u ostalim brzinama).Naglasio bih da auto ima katalizator i lambda gas control uredjaj.Dali mozda ima neki ventil koji bih mogao sam da nastelujem na veci protok gasa ili tu ima neceg drugog.Unapred hvala na odgovoru.[/img]
Stelovanje LPG sistema
Collapse
X
-
Re: Stelovanje LPG sistema
Originally posted by vlada jovicauto ima ugradjeni plin tipa Landi Renzo,obican vakuumski sistem,taj i takav plin mi ne radi kako treba.......Naglasio bih da auto ima katalizator i lambda gas control uredjaj.[/img]
Vlado pojasni znalcima na forumu dal ti to imas najobicniji venturi sistem ili lambda control
-
Comment