Imam alfu 145 boxer. Ugra?en je pre nekih 18 meseci BRC plinski sistem. Jednom prilikom mi se desilo da se auto jednostavno ugasio na semaforu. Od tada broj obrtaja na plinu, a i na benzinu je oko 2000 rpm. Ose?am da se plin prili?no ose?a kada stanem iza auspuha, nije kao pre, sagorevanje je baš loše, a o potrošnji i da ne pri?am. Molim poznavaoce ove teme da pomognu nekim savetom, da li da idem u servis za plin ili ipak nema veze sa plinom. Zanimljivo je, a možda tako i treba, kada prislonim ruku na usisnu granu, oseti se da baš jako vu?e vazduh. Hvala svima i pozdrav
Potreban savet - pomoæ
Collapse
X
-
za pocetak mozes sam da probas,skidanjem minus kleme sa akumulator i pritiskom pedale kocnice.Posle par minuta vrati klemu,staruj auto pa ....videces.Ako to upali dobices dalja uputstva ali molim te napisi vise o ksistemu koji ti je ugradjun,klasika,lambda control i napisao sam ti neku sliku nabaci.
Step motor moze da se opere u nitru ,WD sprej i tako slicno ili klasicna zamena ako je on .trebalo bi i autodiagnostika da se uradi .......no probaj ono prvo sto sam ti napisao.
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by vladimir145Ina?e dijagnostika je ura?ena u servisu ABARTH, i nije o?itana greška.
Ina?e, poseti servis za gas makar taj koji je ugradio, možda rade bolje dijagnostiku...
Milim nisi ti kriv da ne shvatiš pogrešno ali bar jedan na dan mi dodje sa tom re?enicom "bio sam na dijagnostici i kažu sve je uredu" a auto radi na 3 cilindra i ?orav ?uje... turim kiflu u takvu dijagnostiku...
Comment
-
Comment