Tartarini G79se

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • danmar
    CBC Član
    • 18.03.2007
    • 17
    • Srbija-SO

Tartarini G79se

Ve? sam u nekoj temi pitao ali kako nisam dobio odgovor evo ponovo :
    Da li ispariva? Tartarini G79SE može i?i za ugradnju na ajnšpric motore. Imam ponudu od ?oveka da ga kupi ali se dvoumim da li da ga prodam ili ostavim za sebe. Ja trenutno imam u instalaciji Lovato ispariva? BMW 318i pa se dvoumuim da ako ovaj tartarini može koristiti meni ostavim njega a Lovato prodam. Molim za Vaša mišljenja.
  • samir
    CBC Član
    • 07.03.2007
    • 39
    • Sarajevo

Da li to mislis da je Tartarini, bolji od Lovata???

Comment

• danmar
      CBC Član
      • 18.03.2007
      • 17
      • Srbija-SO

Ne mislim ništa jer nemam pojma. Nisam postavio pitanje da me neko pita, samo bih želeo odgovore.

Comment

• danmar
        CBC Član
        • 18.03.2007
        • 17
        • Srbija-SO

Originally posted by danmar
        Ne mislim ništa jer nemam pojma. Nisam postavio pitanje da me neko pita, samo bih želeo odgovore.
        Koliko nemam pojma evo dokaza. Nije mi u autu Lovato ve? BRC ispariva? pa se izinjavam zbog greške. Zna?i, BRC ili Tartarini, ukoliko ovaj Tartarini može i?i na ajnšpric.

Comment

• zoranbg
          CBC Senator XXL
          • 23.03.2005
          • 4098
          • Rooster's Hill , Beog
          • Grande Punto 1.2

taj tvoj je elektronac

imas na ovoj strani ,spustaj polako dole.videces komplet za reparaciju tvog isparivaca.

tu pise da je elektronac.

Ja imam BRC vakuumski koji me dobro sluzi,moj prijatelj ima tartarini vauumski koji ga dobro sluzi ...

koji je od ta dva manje radio ,bolje te sluzio , taj zadrzi za sebe .
          treba da znas koja je maksmalna snaga automobila za koji je predvidjen,moze slabiji auto ,ali nemoze jaci.
          ako su u istom stanju i zadovoljavaju tvoje uslove/potrebe .. dajem blagu prednost BRCu .. poznatiji je na nasim prostorima .. vidi i koji je to model tacno,da bi znao zbog snage.
          www.brc.co.yu
          www.brc.it
          Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• danmar
            CBC Član
            • 18.03.2007
            • 17
            • Srbija-SO

Ma ja vidim da je on elektronac te me je to najviše bunilo jer je isti bio instaliran na autu sa karburatorskim sistemom ( dvogrli karburator ) . Sada, verovatno da taj ispariva? može služiti i kao vakumski jer ima na sebi priklju?ak za vakumsko crevo.
            Mislim da je u svakom slu?aju bolji BRC od njega, to gledam sa te strane što se meni kao laiku ?ini, teži i kvalitetniji po pitanju materijala.
            Hvala na odgovoru.

Comment

Working...
            X