Pre 4 meseca ugradio sam gas u golfaIII 1.6 16v oznaka motora AFT.Ugradjen je sistem Landirenzo ,lambda kontrol sistem V05,sve po propisu .Auto je 4 meseca fenomenalno radio do pre neki dan ,kada su pocele retke detonacije.danas sam skinuo svecice sa 3 pipka ,ugradio bošove sa jednom elektrodom .Auto radi i na benzinu i na olinu fenomenalno .na plinu miran ler,u mestu prima gas odlicno,krenem da ga vozim ,jos uvek nista vuce odlicno ,dok u jednom momentu pri brzini do 100km na cas,BUM!
skupljao sam selne i plasticnu cev tri puta danas po putu iza mene
Mixer je sa zastitnom klapnom na kucistu filtera ,klapna odradi svoj posao,kuciste filtera je jos uvek celo,izleti samo guma sa klapne i plasticna cev koja spaja filter i usisnu granu.Danas je zamnejena i lambda sonda(na diagnostici je prijavljivalo njenu gresku,vrednost je bila konstantna u leru 1.27v.Nova sonda se isto ponasa,na benzinu ,dok na plinu menja vrednost od 0.i nesto do 1. nesto v.
Neznam dal sam stogod preskocio u izlaganju,slike cu sutra postaviti.
skupljao sam selne i plasticnu cev tri puta danas po putu iza mene

Mixer je sa zastitnom klapnom na kucistu filtera ,klapna odradi svoj posao,kuciste filtera je jos uvek celo,izleti samo guma sa klapne i plasticna cev koja spaja filter i usisnu granu.Danas je zamnejena i lambda sonda(na diagnostici je prijavljivalo njenu gresku,vrednost je bila konstantna u leru 1.27v.Nova sonda se isto ponasa,na benzinu ,dok na plinu menja vrednost od 0.i nesto do 1. nesto v.
Neznam dal sam stogod preskocio u izlaganju,slike cu sutra postaviti.

Comment