Koji uredjaj mi preporucujete za Hyundai Elantru 2.0 102Kw Automatic. Model 2002 God. Zanima me koji sistem, i koliko to otprilike kosta. Stavio bih bocu na mesto tocka, pa me zanima koliko litara moze da primi takva boca.Hvala na odgovoru.
Ugradnja gasa Hyundai Elantru 2.0 102Kw Automatic
Collapse
X
-
Nemas valjda leziste za kamionski tocak?Ta vrsta se ne proizvodi bas mnogo velika jer ne staje kako treba u udubljenje. Cilj je da bude ravan gepek. Pogledacu za koji munut najvece zapremine koje se proizvode u toj formi pa cu napisati.
Comment
-
-
Originally posted by gagi_tima li sta vece a da nije bojler?
Comment
-
-
Originally posted by dranixNemas valjda leziste za kamionski tocak?Ta vrsta se ne proizvodi bas mnogo velika jer ne staje kako treba u udubljenje. Cilj je da bude ravan gepek. Pogledacu za koji munut najvece zapremine koje se proizvode u toj formi pa cu napisati.
Comment
-
-
ja imam 62 litra toroidnu bocu i pod je sasvim ravan, i ima meesta za jos vecu. znam pouzdano da u Nemackoj ubacuju toroidnu bocu od 77 litara i to je najveca koja stane umesto rezervnog tocka u Volvo a da pod ostane idealno ravan.
ovde takvu bocu nisam video da je neko u prodaji , a ako neko zna rad bi bio da znam gde je ima.
Volvo koristi felne od 15 i 16 inca standardno pa mozda otuda ima zgodnog mesta i za takve bocevolvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Brick,
Ti jos racunas svoj auto u normalne automobile? Nisu Ameri ludi sto takvu vrstu zovu "estate"
Za tank pitaj samo ljude u SCG. Sta vredi da nesto postoji kad nema kod kuce. Ako je ta boca je precnika 650 a visine 270 i 77lit onda je poljaci proizvode ali nabaviti je u SCG je garant malo teze posto ne ide u vecinu auta.
Comment
-
Comment