Stavljam plin prekosutra, pa me zanima koji uredjaj da stavim Lovato ili Landirenzo??? Zanima me vase misljenje, iz iskustva sa tim uredjajima.
Thanks.
... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...
slazem se sa onim sto ti je sri rekao, mnogo je vaznije da nadjes dobrog majstora koji ce ti raditi ugradnju, nego da brines o brendu uredjaja.....ni sa jednim od ta dva uredjaja ne mozes pogresiti(ja ne bih favorizovao ni jedan) ali u izboru majstora mozes mnogo....
Ah... dilema... LR je trenutno in, kazu da je tehnoloski bolji, zavisi od generacije uredjaja.. sekvent preporucuju LR, mada, zavisi i od automobila, motora... detalji?
Recimo ja imam Lovato, venturi + LCS = prezadovoljan !!!
Sorry, za "omasaj" sekcije. jos se uhodavam!
Hvala za savete, sto se tice majstora uradjeno, o uredjaju mogu da saznam uopsteno, ali zanimaju me iskustva, sa gore pomenutim.
Inace za Prelude 2.0i 16v. '91
Thanks!
Honde su zahebane, imaju milion vacuum creva...
Svaki uredjaj je dobar ako se dobro postavi i usteluje, dva navedena pogotovo. Sad je trenutno LR u expanziji na ovom terenu ponajvise zbog politike zastupnika.
Kako rekose, biraj majstora, ostalo dolazi samo po sebi...
Da znam da su zahtevne, na prosloj sam imao BRC, super je radio na plin, ali kombinovano nikako, tj. kad ga prebacim na benzin vuce samo do 4500-5000 o/min, i pocne da se gusi, trokira... Iz tog razloga pitam za uredjaj, mada i majstor je VEOMA bitan!!!
Pa kod Rasica, tu sam se i raspitivao pre uclanjivanja, a i to ste mi preporucili. Dogovorio sam se sa njima da vozim auto u sredu. Inace redovno pratim sajt i pokusavam da budem sto aktivniji!
Comment