Plin TECE(?) kroz spoljni ventil, koliko je opasno do sutra?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vladan
    CBC Senator
    • 18.08.2005
    • 248
    • Vuko.ebina
    • e46 325i

Plin TECE(?) kroz spoljni ventil, koliko je opasno do sutra?

Malopre sam oterao zeninog swifta do pumpe(u visnjickoj). Sipao za 1000 dindzi i kad je radnik izvadio crevo culo se sistanje. Prokomentarisao je to kao normalno dok se ne isprazni neko crevo do boce. Medjutim kad sam stigao kuci (posle 5 min) jos uvek se culo sistanje, pokusao sam bolje da zatvorim cep ali nista. Onda sam ga totalno odvrnuo i plin je poceo da tece?!?!?
    Molim vas sto pre mi odgovorite sta da radim do sutra?
    IvanT, sutra ujutru dolazim do tebe. Ionako vec duze vreme razmisljam da ga dovezem i da mi ti kazes sta da se prepravi(zameni) i koliko para.
    E da, o plinu nemam blage veze samo znam da nije sekvencijalni i da imam toro bocu. Jos i da napomenem da je boca bila prazna desetak dana.

p.s. plin je vec bio ugradjen u auto kad smo ga kupili. Nisam u fazonu da ga ugradjujem kod nekog levaka da bi ustedeo pa posle da smaram prave majstore.
  • *IvanT*
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2005
    • 3234
    • Srbija, Beograd, Kara

Nije nista opasno, jer moze samo da izadje gas koje je u cevi od punjaca do multiventila. Preventive radi, moze se na multiventilu zaviti donji "sraf", tj onaj koji je na cevi 8mm (deblja od dve koje su vezane na multiventil).
    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

Working...
    X