Malopre sam oterao zeninog swifta do pumpe(u visnjickoj). Sipao za 1000 dindzi i kad je radnik izvadio crevo culo se sistanje. Prokomentarisao je to kao normalno dok se ne isprazni neko crevo do boce. Medjutim kad sam stigao kuci (posle 5 min) jos uvek se culo sistanje, pokusao sam bolje da zatvorim cep ali nista. Onda sam ga totalno odvrnuo i plin je poceo da tece?!?!?
Molim vas sto pre mi odgovorite sta da radim do sutra?
IvanT, sutra ujutru dolazim do tebe. Ionako vec duze vreme razmisljam da ga dovezem i da mi ti kazes sta da se prepravi(zameni) i koliko para.
E da, o plinu nemam blage veze samo znam da nije sekvencijalni i da imam toro bocu. Jos i da napomenem da je boca bila prazna desetak dana.
p.s. plin je vec bio ugradjen u auto kad smo ga kupili. Nisam u fazonu da ga ugradjujem kod nekog levaka da bi ustedeo pa posle da smaram prave majstore.

Molim vas sto pre mi odgovorite sta da radim do sutra?
IvanT, sutra ujutru dolazim do tebe. Ionako vec duze vreme razmisljam da ga dovezem i da mi ti kazes sta da se prepravi(zameni) i koliko para.
E da, o plinu nemam blage veze samo znam da nije sekvencijalni i da imam toro bocu. Jos i da napomenem da je boca bila prazna desetak dana.
p.s. plin je vec bio ugradjen u auto kad smo ga kupili. Nisam u fazonu da ga ugradjujem kod nekog levaka da bi ustedeo pa posle da smaram prave majstore.
Comment