Imam i ja jedan slican problem i unapred se izvinjavam ako je ova tema negde obradjena ali stranica sa plinom je toliko preobimna da nisam uspeo da nadjem. Dakle pre neki dan sam radio servis plina na 155 16v 1.6 auto sad ide ko nezdrav ali upalila se brizgaljka (pretpostavljam kontakt na releju) i obrtaji luduju od 700-1200. Da li mozda vuce fals vazduh? Na benzinu radi ko sat.
Alfa 155 1.6 16v
Collapse
X
-
Alfa 155 1.6 16v
Tags: None
-
-
Koja je marka i koji tip uredjaja (venturi, lambda kontrola, sekvencijalni) ?
-
-
mogao si bar da napises i sta je bio problem i kako je resen....http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
kad ja moram da izigravam advokata... Dare napisao meni pp pa zaboravio da i ovde napise isto. evo:
Originally posted by dare156Zamisli odradio ja servis plina, auto sad na plinu ide ekstra ali obrtaji poludeli i upali se brizgaljka, ja odlepio. Kazem zeni vozi nek to nameste da se ne nerviram. ode ona, tip joj slozio neku pricu glupu, kao vuce vazduh na nekom dihtungu. ja. Otiso kod Dese, stavili na komp, a frajer precviko jednu zicu na dzeku koj ide u onaj mesac plina. Zaletovali, resetovali racunar i auto ko zmaj.
.
Comment
-
Comment