Imam Passat '90. god. 1.8 benz. sa monopoint ubrizgavanjem koriva (ili eletronskom diznom). Pre 2 nedelje, ugradio sam plinski uredjaj kod komsije (mislim da je BRC u pitanju mada to i nije sada bitno za moj problem) sa automatskim prebacivanjem na plin na preko 2500 obrtaja. Vec sam jednom ugradjivao kod komse i mogu najiskrenije da vam kazem da covek zna sta radi i kako radi i ugradjuje, nisam imao bas nikakvih problema ranije. Nego da se vratimo na stvar, nakon 3 danan posle ugradnje, odmah nakon paljenja dok sam jos u benzin modu auto ne prima gas ili se gusi pritiskom papucice gasa, a bez turiranja gubi obrtaje i gasi se. Posto uvek uspem da prebacim 2500 obrt. i aktiviram plin mod, auto radi najnormalnije bez trunke anomalija. Isto se desava i kada se auto pali, vozi, gasi samo na benzin (samo u benzin rezimu). Razgovarao sam sa komsom i rekao mi je da mu se to samo jednom desavalo sa nekim Fordom kome je dizna pocela da se susi i bila je zaprljana.
Tako da vas molim da mi pomognete sta da radim, preporucio mi je da koristim injector cleaner aditiv pa da vidimo sta ce onda da bude mada meni to ne pije vodu nesto, ja bih odmah da resim stvar. Unapred hvala
Tako da vas molim da mi pomognete sta da radim, preporucio mi je da koristim injector cleaner aditiv pa da vidimo sta ce onda da bude mada meni to ne pije vodu nesto, ja bih odmah da resim stvar. Unapred hvala
Comment