auto je ford eskort 1.6 16v 93 god. Do prosle nedelje auto je radio samo tako,besprekorno sto bi rekli ali jednog jutra nije hteo da upali (namesten je prvo da pali na benzin pa na 2x100 obrtaja da se prebacuje na plin), e dakle sledi problem:
1. nije htao da upali na benzin,verglo ja i nista ni da pisne
2. upalim ga ja na plin i oteram kod elektricara on kaze pumpa za gorivo je spremna da rikne posto ga dugo nisi vozio na benzin i sredi mi to nekako i auto je radio
3.opet posle dva dana ista situacija, ja zamenim svecice, filter za benzin, i ostale zajebancije
4. e od tad mi zeza na plin kao da stuca odnosno seca auto u voznji
odem ja kod majstora za plin(mislim na onog sto ga je ugradio u auto) i auto kao po obicaju radi prefektno dodjem kuci on opet,nije zajebancija
koj zna nek pomaze.
unapred zahvaalan
1. nije htao da upali na benzin,verglo ja i nista ni da pisne
2. upalim ga ja na plin i oteram kod elektricara on kaze pumpa za gorivo je spremna da rikne posto ga dugo nisi vozio na benzin i sredi mi to nekako i auto je radio
3.opet posle dva dana ista situacija, ja zamenim svecice, filter za benzin, i ostale zajebancije
4. e od tad mi zeza na plin kao da stuca odnosno seca auto u voznji
odem ja kod majstora za plin(mislim na onog sto ga je ugradio u auto) i auto kao po obicaju radi prefektno dodjem kuci on opet,nije zajebancija
koj zna nek pomaze.
unapred zahvaalan

Comment