gas problem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ninoslav
    CBC Član
    • 30.03.2007
    • 21
    • Zajecar

gas problem

auto je ford eskort 1.6 16v 93 god. Do prosle nedelje auto je radio samo tako,besprekorno sto bi rekli ali jednog jutra nije hteo da upali (namesten je prvo da pali na benzin pa na 2x100 obrtaja da se prebacuje na plin), e dakle sledi problem:
    1. nije htao da upali na benzin,verglo ja i nista ni da pisne
    2. upalim ga ja na plin i oteram kod elektricara on kaze pumpa za gorivo je spremna da rikne posto ga dugo nisi vozio na benzin i sredi mi to nekako i auto je radio
    3.opet posle dva dana ista situacija, ja zamenim svecice, filter za benzin, i ostale zajebancije
    4. e od tad mi zeza na plin kao da stuca odnosno seca auto u voznji

odem ja kod majstora za plin(mislim na onog sto ga je ugradio u auto) i auto kao po obicaju radi prefektno dodjem kuci on opet,nije zajebancija
    koj zna nek pomaze.
    unapred zahvaalan

• Veseli
    CBC Veteran
    • 23.09.2005
    • 107
    • Vreoci

Vrati stare sve?ice.

Comment

• ninoslav
      CBC Član
      • 30.03.2007
      • 21
      • Zajecar

nisam bio kuci pa zato nisam resavao kola, ali sad sam krenuo - svecice koje sam navodno kupio su se raspale pa sam naravno vratio stare i sad radi sutra cu da ga isprobam malo duze ali izgleda to je to hvala kolegi za svecice sto je reko jer da sam krenuo na kablove to bi me jos vise udarilo po dzepu

Comment

• gorky
        CBC Senator XXL
        • 08.06.2007
        • 860
        • Vojvodina,Kikinda

nije mi jasno kako nove svećice mogu da se "raspadnu",al dobro.pročitajte prethodne postove moje kolege su xy puta pisale o pumpi.pumpa mora raditi i kada je na plinu,tako da ta priča ne pije vode.pumpa može da crkne jedino ako je bila nestručno otkačena,tj postoje majstori koji nisu popili savim žumance pa odvezuju pumpu kada auto radi na plinu.nije baš uputno popravljati auto tako što pretpostaviš možda je ovo,pa to promeniš,pa kad nije idemo ispočetka.nemoj da "krećeš" ni na šta pre nego si apsolutno siguran,jer je to prilično skup sport.mada ako imaš para za takvo planinarenje ja nemam ništa protiv ,"ja sa strane samo posmatram sve to..."

Comment

• ninoslav
          CBC Član
          • 30.03.2007
          • 21
          • Zajecar

za sada jos uvek radi dobro i to sa starim svecicama izgleda je to bio problem,kad skupim para kupicu nove, jer ovaj sto mi ih je prodao(neki pedja sto drzi delove za forda u tosinom bunaru) ja ga zvao i on je rekao to je nestrucno ugradjena svecica i ne priznaje garanciju j***** li mu sve po spisku, zavrnuo me kad mi bilo hitno, a pumpa je zezala zato sto duze vreme nije vozen automobil na benzin sad radi. Sad ga odvozim bar jednom nedeljno na benzin oko 50 km sto smatram da je dovoljno..
          btw- za svecice bukvalno sam reko da su se raspale jer je keramicki deo svecice bio u parcicima odnosno raspukle su se to si verovatno video negde ako si imao nekada problem sa fals svecicama

Comment

• Srdjan
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 2416
            • Bajina Basta/Beograd

Nema potrebe da vozis na benzin toliko zbog pumpe... Sve sto treba je da nadjes pravog majstora i da ti namesti da pumpa za benzin radi i kada se vozi na plin...
            Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• ninoslav
              CBC Član
              • 30.03.2007
              • 21
              • Zajecar

e na ovo sam mislio izvinjavam se sto je post za postom

Shot with DSC-W30 at 2007-07-26

Comment

Working...
              X