Imam starog Golfica 2 iz 1985. godine 1.3 benzinski motor. Plin sam ugradio pre godinu dana(Lovato). Sada imam opasnih problema. Plin je radio sve super do pre 2 meseca. Onda sam poceo da setam od majstora do majstora. Prvi problem je bio sto je uzasno mnogo trosio, ali je isao kao raketa, onda ga je majstor "nastelovao" pa je manje trosio, ali nije mogao da predje 80 u cetvrtoj jer se gusio kad mu dodas gas. Zatim vise nije hteo da upali jer majstor kaze da je crko elektro ventil koji je on svetski popravio tako sto ga je lupio kljucem 3 puta i rekao probaj. Ja probao i auto upalio ekstra. 2 dana radio kako treba i evo sada uzbrdo moram na benzin jer se auto gusi ako dodam malo veci gas. Kada izbacim na ler i stiskam papucicu auto ne prima gas vec se gusi. Posto mi je dosta takvih popravki i stalnog stelovanja(majstor vrti onaj sraf koji i ja sam znam da vrtim i kad ga nadje, kaze, evo to je to. To radi par dana i posle opet zeza)
Pitanje: da li su ovakvi problemi moguci zbog neispravnosti elektro ventila, da znam da ga promenim ili ako auto dobro pali (a sada dobro pali ali nece da ide) nije u pitanju elektroventil i sta je vise u pitanju ?Poludecu od budjavog plina.
P.S.
Nisam naveo da imam problema i sa uzasnom potrosnjom benzina, izgleda da mi preleva karburator, ali cenim da karburator nema neke narocite veze sa plinom i isparivacem. To cu srediti drugom prilikom, sada mi je prioritet plin.
Pitanje: da li su ovakvi problemi moguci zbog neispravnosti elektro ventila, da znam da ga promenim ili ako auto dobro pali (a sada dobro pali ali nece da ide) nije u pitanju elektroventil i sta je vise u pitanju ?Poludecu od budjavog plina.
P.S.
Nisam naveo da imam problema i sa uzasnom potrosnjom benzina, izgleda da mi preleva karburator, ali cenim da karburator nema neke narocite veze sa plinom i isparivacem. To cu srediti drugom prilikom, sada mi je prioritet plin.
Comment