ili : koji isparivac se preporucuje za auto uzimajuci u obzir sve, nacin ubrizgavanja , kubikazu i sl. Posto sam kupio auto sa vec ugradjenim gasom, mozda bih ga promenio ako se ispostavi da to nije to.
pozdrav svima
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
ne opterećuj se deki više da li je to ili nije to.AT90 jeste TO na tvom autu,tj bilo koji elektronski reduktor će raditi dobro na tvom autu.nađi prvo dobrog majstora kao što smo ti rekli neka ti odradi sve kako treba i auto ima da ti radi pa da ubija.ako mi ne veruješ u vezi reduktora stavi novi Tehno ili AT90 i ima da sahrani tvoju askonu,oba "guraju" do 100 KW, tako da im snage ne manjka sigurno
To mi reko i rodjeni sin (10 godina)! Izvinite svi al nov sam na TNG , a cini mi se da mi se sve desilo osim da mi se zapali auto: I curio mi gas u kabinu, i palila mi se instalacija, i sad potrosnja i benzina i gasa. Na koga sam se ja kamenjem bacao...
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
nema to veze sa bacanjem kamenja,već smo ti rekli kada ti pravi majstor (ne obični i neobični) sredi auto,takvi problemi se neće dešavati.svakom autu je potrbno redovno raditi servise ,kada se servisi rade na vreme takve stvari se jednostavno ne dešavaju.ovde ti se može pomoći savetom ili preporukom iz iskustava ljudi,ali u svakom slučaju moraš imati svog majstora koji će ti održavati auto.sam svoj majstor baš i nije preporuka,svako treba da radi svoj posao,tako je i bolje i jeftinije
Deki, zemljace (rodjen sam u Nishu) sto se uredjaja za auto-gas tice nije ti BG preko sveta 2,5 sata i u AC Rasic si, Dora je ipak 80-ak km dalje. Sto se tice me anicara jedino da pitam burazera, koji je sa Chaira, ko njemu odrzava auto, a siguran sam da je neko OK i da ti preporuci coveka sa kojim neces imati problema. Pozdrav!
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Comment