Pitanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MeganeSport
    CBC Član
    • 31.10.2006
    • 79
    • Beograd

Pitanje

Mozda ce ovo sad da izgleda kao mala zloupotreba foruma ali...nigde ne pise da se ne sme sto znaci da je dozvoljeno. Malopre sam tankovao i kad sam parkirao u garazu cujem da nesto lagao pisti kao kad je probusena guma pa izlazi vazduh.Kad sam se malo promuvao i sagnuo provalio sam da curi gas gde cev ulazi u ventil za tocenje gasa .Sto je najcrnje da nisam negde nagazio na neku vodu pa je tu prsnula ne bih ni provalio.E sad posto u sredu trebam da putujem na veliki put hteo sam da zamolim nekog od vas,naravno iz BG,da me sutra primi da to pogleda.Mogao bi da mi pomogne i neko iz NS,ali u sredu jer u tom pravcu putujem pa dalje prema Madjarskoj.Za sad ne ide mnogo,tj ne oseti se mnogo,otvorio sam sve prozore na garazi koja je velika za 3 auta pa se nadam da se nece nista desiti.Ako ima neko neki predlog sta jos da radim neka kaze.
    Onaj ko poznaje neprijatelja svoga i poznaje samoga sebe, neće biti ugrožen ni u stotinu bitaka.
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Uzmeš duži šrafciger koji nije debeo ili neku šipku od 6mm bar 30 cm duga?ku. Skineš poklopac gde se sipa plin i gurneš tim šrafcigerom-šipkom kuglicu koja zatvara ulaz plina. Kratkotrajno ?e šiknuti plin (samo iz cevi od boce dotle) i bi?eš miran do slede?eg punjenja ili do sredjivanja problema.
    Ako pomalo curi ovako ?e iscuriti cela boca za neko vreme a onako multiventil zatvara bocu dok se ne ostvari kontra pritisak koji je ve?i, zna?i to?enje.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• MeganeSport
      CBC Član
      • 31.10.2006
      • 79
      • Beograd

OK ali mogu da vozim bez problema?Verovatno bezveze pitam ali nemas vremena da mi to pogledas u sredu?
      Onaj ko poznaje neprijatelja svoga i poznaje samoga sebe, neće biti ugrožen ni u stotinu bitaka.

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Ako tako eliminišeš curenje plina možeš slobodno da voziš.
        Intervencija se ve?inom svodi na dotezanje holendera ako si negde malo naslonio branik mogu?e je da zbog toga pušta. To može uraditi bilo koji mehani?ar ili majstor za plin, ako treba menjati cev onda mora majstor za plin.
        Ako sutra ništa nigde ne uradiš, nazovi me popodne pa ?emo se dogovoriti...
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• MeganeSport
          CBC Član
          • 31.10.2006
          • 79
          • Beograd

OK,hvala.Ako nista ne uradim u BG javljam se.

Comment

Working...
          X