on u svakom slučaju jeste uvaženi kolega,al baš negde oko trećeg reda "matori" kad je ubo ubo je
.naravoučenije ne diraj lava dok spava
vic:Vrhovni sud BIH cita presudu: VS BIH osudjuje Sulju Kurtica na godinu dana robije zbog kradje u preduzecu. Ima li optuzeni sta da izjavi?
S: Imam vala! *ebo ja mater Vrhovnom sudu.
Nova okolnost... Sud ponovo zaseda i cita se presuda...
VS BIH osudjuje Sulju Kurtica na godinu dana robije zbog kradje u preduzecu i hiljadu maraka globe zbog vredjanja suda. Ima li optuzeni sta da izjavi?
S: Imam vala! *ebo ja i mater i oca Vrhovnom sudu.
Opet nova okolnost... Sud ponovo zaseda i cita se presuda...
VS BIH osudjuje Sulju Kurtica na godinu dana robije zbog kradje u preduzecu i hiljadu maraka globe zbog vredjanja suda i Vrhovni sud BIH *ebe sve po spisku Sulji Kurticu.

vic:Vrhovni sud BIH cita presudu: VS BIH osudjuje Sulju Kurtica na godinu dana robije zbog kradje u preduzecu. Ima li optuzeni sta da izjavi?
S: Imam vala! *ebo ja mater Vrhovnom sudu.
Nova okolnost... Sud ponovo zaseda i cita se presuda...
VS BIH osudjuje Sulju Kurtica na godinu dana robije zbog kradje u preduzecu i hiljadu maraka globe zbog vredjanja suda. Ima li optuzeni sta da izjavi?
S: Imam vala! *ebo ja i mater i oca Vrhovnom sudu.
Opet nova okolnost... Sud ponovo zaseda i cita se presuda...
VS BIH osudjuje Sulju Kurtica na godinu dana robije zbog kradje u preduzecu i hiljadu maraka globe zbog vredjanja suda i Vrhovni sud BIH *ebe sve po spisku Sulji Kurticu.

Comment