slabije performanse

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • supic dejan
    CBC Veteran
    • 11.07.2006
    • 146
    • Novi Sad

slabije performanse

Nakon ugradnje reduktora vazduha na usis na MB190e došlo je do slabijih perfomansi automobila prilikom ubrzanja.
    S obzirom da je usis bio pomeren sa direktnog udara vazduha očekivao sam da stavljanjem reduktora, mogu usis da vratim na njegovo mesto i da će sve biti identično. Međutim, auto sad slabije vuče, takođe da napomenem, filter za vazduh je K/N oem pack.
    Šta mi je činiti da auto ima performanse kao ranije?
  • CannoN
    CBC Senator XXL
    • 15.09.2007
    • 485
    • Beograd

Pa cemu KN filter ako ga zatvaras reducirom vazduha?

Usis otkaci od maske, skini reducir vazduha, dodaj plina na slavini proporcijalno kolicini vazduha(po zvuku ces znati) pa ako i dalje nisi zadovoljan pristeluj osetljivost membrane u skladu sa intenzitetom venturi efekta:
    odvrnutiji sraf(na isparivacu) = osetljivija membrana = vise goriva u svim rezimima rada + dovoljno vazduha = dobre performanse.

To sam nekako zakljucio posle izvesnog vremena experimentisanja i informisanja ovde.
    Svoj auto po tom principu stelujem i ide odlicno

Comment

• Lanee
      CBC Senator XXL
      • 30.11.2006
      • 488
      • Beograd

ja bi idalje otishao da to nashteluje neko ko se bolje razume
      ipak nisam za dzabe ispao iz hora u shkoli, nego mi je profesorka rekla da sam gluv ko top heheheh

tako da biti solo sluhista mozda bude veca dara nego mera, zavisi od umeshnotsti i "sluha"
      Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
      To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino

Comment

Working...
      X