POMOC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • lakilucano
    CBC Senator XXL
    • 31.08.2007
    • 421
    • Bezanijska kosa

POMOC

Danas mi je laguna pocela pucati na plinu ali odjednom i sad mi nije jasno sta da radim ona nema klasicne kablove za svecice do cega moze onda da bude kupio sam nove svecice (ekvijem) tako mi prodali u radnji eh da i ono najvaznije malo je napukla uisna granada li moze ona nekako da se zalepi ima li neko nekakvo iskusvo u vezi toga. Inace motor je 1.6 16v a sistem za plin Holandski. Do danas je bilo sve u super ali evo sad muke. Bas kad zena mora da se porodi ovih dana
    bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
    Ne predaj se nikad,osim kad moraš.
  • gorky
    CBC Senator XXL
    • 08.06.2007
    • 860
    • Vojvodina,Kikinda

siromašna smeša,sasvim sigurno,zaprljan filter ili tako nešto.u zavisnosti od veličine pukotine,video sam koje kakva krpljenja usisne grane,ali to nije gotovo nikad sretno rešenje,najsigurnije je,naravno,promenuti usisnu granu.

Comment

• *IvanT*
      CBC Senator XXL
      • 30.01.2005
      • 3234
      • Srbija, Beograd, Kara

Ako je varijanta sa ventrui sistemom, koju su Holandjani ugradjivali, nisi se bas usrecio sto auto ima vec ugradjen gas.

Pukotinu na grani saniraj sto pre, kod nekog plasticara. Najbolje je skinuti komplet usisnu da bi se proverilo gde sve ima ostecenja. Sada nevredi stavljati ni nove bobine, a ni svecice, dok neresis problem usisne. Nemoj uopste voziti na gas, dok sve neproveris, jer imas sve preduslove da dodje do jos vece detonacije!!!
      http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• lakilucano
        CBC Senator XXL
        • 31.08.2007
        • 421
        • Bezanijska kosa

da nije u pitanju ili posledica jucerasnjeg pranja kola da nije voda usla NEGDE

Comment

• *IvanT*
          CBC Senator XXL
          • 30.01.2005
          • 3234
          • Srbija, Beograd, Kara

Ako nisi prao motor, ne bi trebalo da bude. Mada kondenzacija zna da napravi cudo kod elektronskih sklopova.

Comment

• lakilucano
            CBC Senator XXL
            • 31.08.2007
            • 421
            • Bezanijska kosa

. Mada kondenzacija zna da napravi cudo kod elektronskih sklopova. [/quote]
            Na to sam i mislio jer kad sam izvukao onu plastiku sto ide na svecicu bila je vlazna, a malo sam juce dohvatio i motor kad sam ispirao hladnjak iz motornog prostora.jbg

Comment

• *IvanT*
              CBC Senator XXL
              • 30.01.2005
              • 3234
              • Srbija, Beograd, Kara

Ako je bilo vode u delu oko bobina, to je bio uzrok detonacije, jer je doslo do proboja visokog napona i missfire-a na nekoj od svecica. Jbg.

Comment

• lakilucano
                CBC Senator XXL
                • 31.08.2007
                • 421
                • Bezanijska kosa

Problem je esen ,nova usisna grana i svecice, jedna svecica je napravila nevidjeno sranje.

Comment

Working...
                X