Lada samara dizna-mikser problem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pera
    CBC Veteran
    • 24.10.2007
    • 129
    • BG

Znam da moram da odem,ali nikad da uhvatim vremena Rezime je ovakav.Odvozao sam danas u gradu oko 120 km i ispade da trosi 12.5 l na 100,ali danasnja voznja u BG-u je blago receno bila NEMOGUCA,bukvalno kojom god ulicom se krene guzva je i radi sistem kreni stani.Bukvalno 80% vremena je bilo kreni stani,a ostalo je radio u leru ,tako da ako uzmem u obzir da kompresija motora uopste nije dobra (*duvka solidno na iberu ),i kvalitet plina,sa cime se slazu i moji drugari koji voze na plin, i nije toliko lose.Oticicu kod majstora prvom prilikom
    Doro koji je mikser po tebi bolji ovaj sto ja imam (gde se busi kuciste filtera) ili ovaj sto je okacio Abarth?
    Hvala svima na savetima!
    Lada Samara 1.5

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Oba su dobra, pitanje je nijansi i da li se može staviti ovaj ispod filtera zbog visine do haube.
      Mala prednost za onaj koji ide u filter jer se bolje stegne i nema falš vazduha a opet se buši za cevi pa e mora dihtovati ili tačna rupa probušiti za cev, tako da....

Kako god se okreneš repić je odpozadi
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• djurdjija
        CBC Senator XXL
        • 07.02.2006
        • 365
        • Prokuplje

A da probas malo da redukujes usis vazduha.Stavi ruku malo po malo na usisnik i cuces da li se pojacava ler.Ako je to slucaj mozes trakom redukovati usis vazduha i onda zavrnuti jos malo plin.Verovatno ti vuce falsh vazdiuh sa strane.Jel ti je mesac u vidu osmice sa 2 uvodnika?

Comment

• Pera
          CBC Veteran
          • 24.10.2007
          • 129
          • BG

Djurdjija probao sam to,i kada to radim auto se gusi,sto valjda znaci da ne vuce fals vazduh.Skoro sam bio prelepio izolir trakom kuciste filtera za vazduh (na svim spojevima),tako da ne bi trebalo.
          Doro ono za stelovanje isparivaca se samo odnosi na sistem 3000 obrtaja ili ima jos nesto?
          Umalo zaboravih mikser je bas taj u obliku osmice sa dve cevke.
          Lada Samara 1.5

Comment

Working...
          X