Opel astra f 1.6 8V gasi se na leru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Davor
    CBC Senator XXL
    • 02.03.2005
    • 498
    • Novi Sad

Opel astra f 1.6 8V gasi se na leru

Danas se vracao sa vikendice i odjednom na semaforu pocne da varira ler skoro da se ugasi i nikako da se ustabili.Dodjem kuci i ugasim je i ponovo upalim i dok nisam prebacio na gas radi normalno,prebacim na gas iisturiram i smirio se ler,i kasnije odem do grada i pocne opet da se gasi na leru ,napominjem da sam sa plinom presao 35000km do sad i nikad nikakav problem nisam imao ni najmanji.

Zamolio bih vas za savet sta moze biti uzrok gasenju auta na plinu.
  • *IvanT*
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2005
    • 3234
    • Srbija, Beograd, Kara

Davore, probaj da podesis ler na isparivacu, zavrtanjem ili odvrtanjem srafa za ler, dok lampice koje pokazuju smesu na LOVECU, ne pocnu da setaju, ujednacenom brzinom.
    Prekontrolisi da nije spalo neko vakum crevce sa u****, kao i IAC.

Filter gasa ili vazduha menjani redovno?
    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• Davor
      CBC Senator XXL
      • 02.03.2005
      • 498
      • Novi Sad

Na isparivacu nisam hteo odmah nista da diram jer kad se ustabili radi Ok,pa nisam smatrao da je do toga,ali sad kad kazes da moze i to biti uzrok podesavac sraf na isparivacu.

Crevca nisam naoko primetio nista da bi koje spalo jer istina nisam cuo nikakvo sitno sistanje niti knedlu na gasu,pregledacu i to.

Filter vazduha je menjan na servisu pre 8000km,a filter gas nije menjan 15000km(na 9 sam uvek radio servis tako da cu i filter gasa sad promeniti),mada sumnjam na pumpu za gas jer sam prvi put sipao na njoj otkako imam gas(nije bio jeftiniji nego sam se zatekao blizu nje pa reko ajd' da sipam,ako je do nje onda sam zavrsio sa njima).

Hvala Ivane.

Comment

• *IvanT*
        CBC Senator XXL
        • 30.01.2005
        • 3234
        • Srbija, Beograd, Kara

Nema na cemu, i drugi put.

Ler slobodno probaj da podesis, a ako je uzrok tome los kvalitet gasa, kod sledeceg sipanja "normalnog" gasa ce opet traziti sitno podesavanje. Probaj, nemozes nista da pokvaris.
        http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• Davor
          CBC Senator XXL
          • 02.03.2005
          • 498
          • Novi Sad

Za tri godine otkako si mi ugradio gas samo sam jednom malo podigao ler na isparivacu,nikad ni najmanji problem nisam imao sa autom,sve kako si i obecao i sto se tice potrosnje i voznih karakteristika,ali ovo danas me bas iznerviralo.
          Eh te gasare sad moram dva puta da ga kvarim

Comment

Working...
          X