svi su već vjerovatno već pročitali o probl.sa mojoim fiatom, a ovaj majstor što mi je rekao da će mi izmjenjati orginal isparivač,mješač i filter te pregledati ostale komponente je se javio i i na servis bih trebao za par dana...e sad mene muči nešto drugo-dali će(a vi to znate iz iskustva) venturi sustav na mom fiatu 16 16v(koliko god dobri djelovi bili) funkcionirati sa nekim emulatorom ispravno ili će se to opet sasaditi za pola godine...tj da li da stavim dakle venturi sa emulatorom( sve orginal,majstor dobar, provjeren) za 400KM ili da sve to skinem pročistim dizne za 200KM i vozim na benzin( ne pada mi na pamet davati 1500KM za sekvencijalno,mada znam da je ono jedino pravo).
MOLIM DA ME SAVJETUJETE JER VIŠE IZLUDIH ŠUPAJUĆI PO OVOM PLINU, a on loče,loše ide(od juče na plinu i ne prima gas nikako, tako da se patim na benzinu-uzgred na benzinu dobro ide mada trokira između 2000-3000 o/min a posle ok,jesu to dizne ili....(nap.filter nisam mjenjao 25000km,tj nikako otkad je auto u mene).
HVALA VELIKA NA ODGOVORIMA
MOLIM DA ME SAVJETUJETE JER VIŠE IZLUDIH ŠUPAJUĆI PO OVOM PLINU, a on loče,loše ide(od juče na plinu i ne prima gas nikako, tako da se patim na benzinu-uzgred na benzinu dobro ide mada trokira između 2000-3000 o/min a posle ok,jesu to dizne ili....(nap.filter nisam mjenjao 25000km,tj nikako otkad je auto u mene).
HVALA VELIKA NA ODGOVORIMA

Comment