Danas mi je dosla musteruja ,vracena sa atesta AMSS! zbog raznoraznih ispravki gasne instalacije .U pitanju je auto Fiat Tipo 1.6 sa dve bregaste 66KW iz 1989 godine.Izmedju ostalih zamerki na atestu ,treba da se ugradi mixer na monopintu! jer je doticni kolega??? koji je vrsio ugradnju postavio jedan uvodnik koji moze da se vidi na slikama.Ja do sada nisam video ovakav tip monopointa!?
.Cenjene kolege dali je neko imao ovak slucaj i adekvatno resenje?
Inace vlasnik se zali da slabo ide ,jako puno trosi,(pogledajte uvodnik),reduciran je usis na kucistu ....i vratio je pare vlasniku za ugradnju,sad ja treba da ispravljam krivu drinu!!!

Ima tu jos jedna plastika na monopointu ,na samom difuzoru sa cetiri srafa je pricvrscena (zaboravih da je slikam ,...nebitno)

Inace vlasnik se zali da slabo ide ,jako puno trosi,(pogledajte uvodnik),reduciran je usis na kucistu ....i vratio je pare vlasniku za ugradnju,sad ja treba da ispravljam krivu drinu!!!

Ima tu jos jedna plastika na monopointu ,na samom difuzoru sa cetiri srafa je pricvrscena (zaboravih da je slikam ,...nebitno)
Comment