Moraces da malo pretrazi po forumu ja sam iskopao ovaj broj tel0658500850 vuk on radi te holandske sisteme,vidi da li je u funkciji koliko sam ja ukapirao servis mi je negde kod motela 1000 ruza, sa srecom pa nam javi sta si uradio
bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
Ne predaj se nikad,osim kad moraš.
DA U PITANJU JE LAMBDA KONTROL SISTEM ISPARIVAC JE LANDIRENCO A SVA OSTALA OPREMA I KOMPUJUTER JE EUROGASOV .
Pa ja te pitah koji sistem a ti napisao ovo gore!
A ti ipak imas sekvent!!...
Pa zato je i normalno da mi je stariji kolega Dora udario repliku na moj komentar "Isto tako problem nije samo u čitanju broju obrtaja" , pa normalno da nije.
Kosticu ti ako zelis da se vozis na plinu, moraces da pocupas to sve napolje i odlucis se za neki sistem koji moze kod nas da servisiras.
ono sa isparivacem dali je u dobrom ili losem stanju jos nisam ispitao ali sam zapazio da pri vecem opterecenju naprimer voznjom na velikim uzbrdicama
obavezno dolazi do prebacivanja a kod jednog majstora iz Novog Sada gde sam isao uvezi svega ovoga a vratio se jos u gorem stanju jer,mi je pocupao neke zice i slomio diznu koju sam jedva nasao i platio 70e,ustanovljeno je i da pri turiranju auta pri veliki obrtajima dolazi do prebacivanja
PA SLIKE SAM POSTAVIO DA JA NEBIH SLIKAO MOJ POSTO JE IDENTICAN SA MOJIM TO JE RENO MEGAN AMOJ LAGUNA A U PITANJU SU ISTI MOTORI TE SLIKE SAM NASAO NA FORUMU A POSTO JE SISTEM ISTI KAO MOJ POSTAVIO SAM TE SLIKE
Zamolio bih te da isključiš CAPS LOCK kada kucaš poruke, na forumu su velika slova isto što i vikanje uživo, da ne pominjem da ružno izgleda i štrči u odnosu na ostale poruke.
samo vas posmatram a lepo sam napisao pre sto godina negde na forumu da se meni javie. imam drugi komp za euro gas landi renco i mogu skoro sve da popravim.
Comment