Gas sistem Marini???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • lekamg
    CBC Početnik
    • 22.11.2007
    • 6
    • MG-RS
    • vw caddy life

Gas sistem Marini???

Prije svega pozdrav svim forumasima.
    Za par dana planiram ugradnju plina pa bih se informisao o sistemu Marini.
    Pretrazio sam forum i vrlo malo ima postova gdje se pominje ovaj sistem.
    Pa bih zamolio nekog od strucnih osoba da mi kaze nesto o Marini sistemu, posto mi je trenutno dostupan za ugradnju.
    Vozilo je Opel Vectra 1.8i, jedan injektor.
    Znaci da li uopste da ugraditi taj Marini sistem i ima li nekih posebnih mana ili cak prednosti.
    I ako moze neki link ka zvanicnoj stranici ovog proizvodjaca posto mi nije uspjelo da nadjem sa google-om.
    Unaprijed hvala!
    Jos nesto, centrala ili ti prekidac je BRC-ov, sva ostala oprema je Marini, ima li to neke veze???
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Napisao na gogletu "marini lpg" i prvi na prvoj strani....

www.mariniautogas.com
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• lekamg
      CBC Početnik
      • 22.11.2007
      • 6
      • MG-RS
      • vw caddy life

Dora, brz si, svaka cast i hvala ti mnogo.
      Jos kad bi mogao reci svoje misljenje o Marini-u.
      U rekordnom roku sam dobio informaciju od tebe, jos jednom hvala!

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Ne mogu ti reći ništa jer nema nikakvog iskustva sa njim, već bih napisao kad sam bio u kancelariji
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• zoranbg
          CBC Senator XXL
          • 23.03.2005
          • 4098
          • Rooster's Hill , Beog
          • Grande Punto 1.2

ns primer : BRC,LOVATO,LANDIREZZO(ili kako se vec zove ) su za klasu bolji-kvalitetniji i za nijansu skuplji.
          gledao sam ih par komada ugradjenih... el ventili su im jadni i nekako laki i plasticni , oce da riknu ali ne odma ... , isparivac isto ...
          nekako sve slabije-lakse-jeftinije..nego ova tri navedena proizvodjaca..ako mozes uzmi neka od ta tri.
          Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Zmaj KV
            CBC Senator
            • 05.10.2005
            • 202
            • Kraljevo

Izbegni njihove multi ventile, isparivac i plinski ventil je ok - ako je original, kod nas inace sa imenom tog proizvodjaca dolaze lose turske kopije koje crkavaju relativno brzo.

Iskustvo: Ugradio samo jedan i to prvom komsiji koji je tu novu opremu doneo bas iz Italije. Problema je bilo samo na isparivacu: curenje rashladne tecnosti na plasticnim ulazima za vodu - resenje napravljeni i stavljeni su metalni ulazi, do sada 100k bez problema.
            Mane: Isparivac je stvarno veliki i ruzan za postavljanje, razmisli o daljem odrzavanju te opreme i delovima za nju.

Savet: Lovato i Landi Renzo kod nas je Best-buy
            Sa alatom UNIOR majstor nije junior!

Comment

• mercator234
              CBC Veteran
              • 03.08.2007
              • 106
              • tel.net.ba

nemoj za boga miloga

ja neki dan izbacio isparivač marke MARINI, taj nema čak ni ventil za ispuštanje ulja tj aprafini iz plina...stavio landi remco...sad auto ide ok troši oko 10l..a sa Marinijem stalni problemi...1 kolega ima ima u golfu 2 MARINI i nema problema, dok drugi ima isto MARINI u reno meganu i isto nema velikih problema(ili ne govore)..dakle u mene je injektion sustav ubrizgavanja a u njih monoinjektion možda ima to veza ne znam ali znam da kad sam MARINIJEV isparivač izbacio ...sve ko bombona
              nadam se da sam ti barem malo pomogao

Comment

• campi
                CBC Veteran
                • 11.06.2005
                • 169
                • Srbija

Marini...

Pozdrav imam ugradjenu MArini opremu vec nekih 2 god rec je o Audiju 80 1.8 karburator....za sada zadovoljan ( da kucnem u drvo cuk cuk) za sada radi sve u granicam anormale isparivac koji je montiran na moj auto neko pomenu da nema na svopm ispatrivacu ventil za isputanje ulja iz istog..kod mene ima na donjoj strani.....uredjaj plinski je ugradjen i kupljen u firmi u Bg-u koja ga uvozi iz Italy.....slazem se isparvica deluje neugledno i malo je veci.....iskreno neka buduca varijanta plina na mom nekom drugom auto nec ebiti Marini ne zato sto imam problem aali cini mi s eonako da su z aklasu bolji drugi uredjaji tipa BRC...Lovato......

Nadam s eda sam pomogao malo....

Comment

• Predraquez
                  CBC Član
                  • 21.01.2007
                  • 27
                  • Beograd
                  • Smart ForFour 1.3

Meni marini na karburatoru radi bez problema. Imam ga vise od godinu dana, presao sam 15.000km.
                  Nemam nekih laickih zamerki sem vec pomenutog velikog isparivaca.

Kad bih sada ugradjivao gas, ugradio bih ipak nesto sto je zastupljenije u nasoj zemlji zbog majstora, delova i poznatih iskustava.

Comment

• lekamg
                    CBC Početnik
                    • 22.11.2007
                    • 6
                    • MG-RS
                    • vw caddy life

Juce sam ugradio Marini. Presao sam tek 100 km, prvi utisci su zadovoljavajuci, pa cemo da vidimo sta ce se desavati. Pisacu s vremena na vrijeme.

Comment

Working...
                    X