PLIN ZA FIAT-CROMA 2.0 IE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• PLIN ZA FIAT-CROMA 2.0 IE

Pozdrav svima, imam nekoliko pitanja, interesujem se za ugradnju plina. Imam auto FIAT CROMA 2.0 ie(115 ks), ide na bezolovni trosi oko 11 litara zimi oko 10 ljeti, i zbog velike potrosnje ugradio bih plin/gas. Sad me interesuje kojs varijanta lovato plina ide za ovaj auto i dali je lovato adekvatan, koja mu je okvirna cijena ali ipak me vise interesuje varijanta plina. Cuo sam da je najbolji plin-firma LANDIRENZO pa mi recite koja opcija ide za ovu varijantu plina/gasa, ja nemam ekstra zahtjeva u vezi sa dodatnim uredjajima koji pomazu uglavnom gledam da ne pretjeram sa cijenom. Pozdrav svima na sajtu i unaprijed hvala

POZDRAV
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: PLIN ZA FIAT-CROMA 2.0 IE

Originally posted by predrag
    ugradio bih plin/gas. Sad me interesuje kojs varijanta lovato plina ide za ovaj auto i dali je lovato adekvatan, koja mu je okvirna cijena ali ipak me vise interesuje varijanta plina. Cuo sam da je najbolji plin-firma LANDIRENZO pa mi recite koja opcija ide za ovu POZDRAV
    Pozdrav i tebi
    Lovato ima uredjaje adekvatne za sve automobile, svaki uredjaj je manjeviše dobar ako je original i ako se dobro uradi. Valjda ću doživeti da ne spominjem više ovu reč "original".

Cene možeš pogledati na sajtu koji imaš ispod poruke.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• *IvanT*
      CBC Senator XXL
      • 30.01.2005
      • 3234
      • Srbija, Beograd, Kara

Cuo sam da je najbolji plin-firma LANDIRENZO pa mi recite koja opcija ide za ovu varijantu plina/gasa
      To ti je rekao neko ko radi Landirenzo. Ja cu da ti kazem da je najbolji Lovato naravno.

Shala.

Svi proizvodjachi uredjaja imaju program koji pokriva skoro sve modele, tako da je odluka na mushterijama. Shto se tiche konstrukcije uredjaja i servisne mreze smatram da je LOVATO tu ubedljivo najbolji.

Cena zavisi od tvojih zelja i potreba, tako da se krece od 350-570 evropskih novchanica.
      http://www.lovatogas.co.rs

Comment

Da znate da nisam ocekivao odmah da neko odgovori, azurni ste nema sto. Ja inace zivim u Podgorici i pravo da vam kazem ovdje sve vrvi od "kao" majstora i ima ih u oglasima dosta. A tu je i najveci problem! Gdje u Podgorici to ugraditi ? Ja sam ovih mjeseci neki novac skupio i od oca kupio fiata, medjutim posto radim u budvi troskovi prevoza nisu bas mali i nema druge nego ugradnja plina/gasa. Glavna fora je kao majstor ode kod uvoznika djelova kupi i ugradi ga za jedan dan. A ja se nebih igrao pravo da vam kazem sa takvim takozvanim majstorima. Pa ako znate gdje bih ja to mogao ugraditi u Podgorici? Jos nisam informisan, u Srbiji sam vidio u oglasima da pise da se dobije i atest u pismenoj formi radi registrovanja vozila -kasnije. To kod nas, ovi koje ja znam nisu dobili niti su prilikom registracije vozila prijavljivali plin, pa mi recite kakva je tu pravna regulativa. Eto ja mnogo pitam ali mislim da je i pravo mjesto za pitanja.

Veliki pozdrav

Comment

• oliver
          CBC Član
          • 18.02.2005
          • 69
          • montenegro

Ja sam ugradio u golfa i zadovoljan sam, ali je sa karburatorom a to je kazu lako za montazu. Posto u PG imas masu majstora tipa lako cemo mislim da bi trebalo da ovdje pokupis informacije sto treba da ti se ugradi i da tek onda krenes u pregovore sa majstorom koga izaberes. Sto se pravne regulative tice meni ni na kraj pameti nije da pravim atest i prijavljujem plin prilikom registracije. Ne vidim razlog da nekome dajem pare bez potrebe.
          ne popravljaj ako nije pokvareno

Comment

• sw.brick
            CBC Senator XXL
            • 09.10.2004
            • 8141
            • Beograd, barajevo-zemun
            • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

ako u CG pravno jos nije sredjeno stanje oko ugradjenog plina to je sasvim ok ako se auto nece voziti van CG, znaci inostranstvo.
            inace, bilo gde, propisi se postuju i ako se nema atest moze se desiti da se auto iskljuci iz saobracaja, naplati kazna, privremeno oduzme i posalje na posebni tehnicki pregled.

dakle, ako se putuje van lokala i te "sitnice" treba imati u vidu za bezbrizno putovanje. ja nisam imao takvo isklustvo ali sam upoznao coveka koji jeste.
            volvo
            945 SE turbo lpg
            344 GL lpg

Comment

Pozdrav IVANE danas obidjem par majstora u stvari 3 i naidjem na 3 totalno razlicite price a za cijene da ne pricam, svratio sam na kraju u servis lovato gdje su mi rekli da je minimum sto treba ugraditi 450 eura, pokazao mi je jedan uredjaj (koji se montira ispod volana) koji automacki prebaca sa benzina na plin poslije paljenja motora. Ja sam gledao na dorinom sajtu seme i objasnjenja ali ovi majstori tako zamuceno pricaju da to samo mute kod nas se kaze MORACU bi zamutili a ja kazem i DUNAV. Objasnjavaju kao da su u konfuziji pa mora ovo mora ono. Kad se ugradjuje sa tom elektrikom koja sama prebaca sa benzina na gas, reci mi jeli to ta varijanta sto ti kazes najskuplja od 500 eura, ili nije. Provalio sam da nemaju nikakve cjenovnike nego to ti je od prilike ovoliko onoliko. Znas nisu konkretni a obavezno vrse ugradnju iza zatvorenih vrata, ja kao da sam danas bio u bazenu sa ajkulama a ne kod majstora, da ne povjerujes. Pozdrav jos jednom

Comment

• *IvanT*
                CBC Senator XXL
                • 30.01.2005
                • 3234
                • Srbija, Beograd, Kara

Pozdrav IVANE danas obidjem par majstora u stvari 3 i naidjem na 3 totalno razlicite price a za cijene da ne pricam, svratio sam na kraju u servis lovato gdje su mi rekli da je minimum sto treba ugraditi 450 eura, pokazao mi je jedan uredjaj (koji se montira ispod volana) koji automacki prebaca sa benzina na plin poslije paljenja motora. Ja sam gledao na dorinom sajtu seme i objasnjenja ali ovi majstori tako zamuceno pricaju da to samo mute kod nas se kaze MORACU bi zamutili a ja kazem i DUNAV. Objasnjavaju kao da su u konfuziji pa mora ovo mora ono. Kad se ugradjuje sa tom elektrikom koja sama prebaca sa benzina na gas, reci mi jeli to ta varijanta sto ti kazes najskuplja od 500 eura, ili nije. Provalio sam da nemaju nikakve cjenovnike nego to ti je od prilike ovoliko onoliko. Znas nisu konkretni a obavezno vrse ugradnju iza zatvorenih vrata, ja kao da sam danas bio u bazenu sa ajkulama a ne kod majstora, da ne povjerujes. Pozdrav jos jednom
                Sa varijantom sistema za gas, cene od 500-550E ti bi u tvom autu trebao da dobijesh sve. To ukljuchuje elektronski kit, centralinu 198DI, emulator brizgacha, NTC senzor i Loveco lambda kontrolu. Ako ti ugradjuju samo centralinu 198DI kao "dodatnu" opremu a to sve treba da platish 450 E znachi da te deru (nedaj im tolike pare ). Takvu varijantu nemoj da platish vishe od 370E sa cilindrichnim rezervoarom uz uslov da estetski bude perfektno odradjeno (pored toga shto ce raditi perfektno na gas).

Pozdrav Ivan
                http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

automacki prebaca sa benzina na plin poslije paljenja motora. Ja sam gledao na dorinom sajtu seme i objasnjenja ali ovi majstori tako zamuceno pricaju da to samo mute kod nas se kaze MORACU bi zamutili a ja kazem i DUNAV.

Sve ti je na sajtu objašnjeno i to šta u koji auto ide. Uporedi cene koje su ti tražili sa spiskom delova ap sa cenama na sajtu i biće ti sve jasno.
                  Ali ako naglašavaju ugradnju uobičajenog prekidača kao svetsko čudo, onda beži dalje
                  Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                  X