Ugradjen plin

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dexkg
    CBC Član
    • 18.12.2007
    • 19
    • Kragujevac

Originally posted by TECA
    dex,7 je pomalo,aj da se nadjemo na nekom proseku od 9,5
    TECO veruj mi na rec ako hoces, na putu do mora trosi mi 7 litara plina, stvarno nema razloga da lazem, pa onda ne bih pricao da za 1000 dinara u gradu prelazim 175 km sto je recimo po vama malo, dakle ako lazem lagao bih i grad, zar ne. Dakle preko leta van grada 7 l u gradu oko 11,5. a zimi ide do 13 verovatno zbog hladnoce predpostavljam. Pozdrav

Comment

• TECA
      CBC Senator XXL
      • 14.10.2007
      • 2355
      • Oz

dex,na putu do mora gde u cugu predjemo 500km,zena deca voznja na vrhu gasa,sasvim je to normalna i ocekivana potrosnja.Tokom godine retko kada pravimo daleke ture,odlazak do nekog veceg grada,malo voznje po njemu,obicno zurimo,teza noga na gasu i eto nam vece potrosnje za 1-2litra.Sto se tice zimskih uslova,samo gradska voznja,moze i da je duplira.
      To kazem jer kada mi se musterije zale na potrosnju uglavnom pocinju sa:kad sam isao na more bilo 6l...

Comment

• dexkg
        CBC Član
        • 18.12.2007
        • 19
        • Kragujevac

Originally posted by TECA
        dex,na putu do mora gde u cugu predjemo 500km,zena deca voznja na vrhu gasa,sasvim je to normalna i ocekivana potrosnja.Tokom godine retko kada pravimo daleke ture,odlazak do nekog veceg grada,malo voznje po njemu,obicno zurimo,teza noga na gasu i eto nam vece potrosnje za 1-2litra.Sto se tice zimskih uslova,samo gradska voznja,moze i da je duplira.
        To kazem jer kada mi se musterije zale na potrosnju uglavnom pocinju sa:kad sam isao na more bilo 6l...
        Ok TECO slazemo se, mada stvarno kako god da okrenem, samo da normalno ne poskupi plin, pa ce i dale da se isplati 1000 din=175 km grad, 10 lit bezolovnog= 100 km grad , racunica je prosta. Mislim da se u ovome slazes sa mnom. A litar dva gore dole , ne znaci nista kad mi ovako poteze florida kad picnes gas. Ma nema veze, mene je najvise mucilo ovo jutarnje paljenje na benzin, sto cu sad za vikend da pokusam da odradim( za predlozeno resenje zelim da zahvalim DORI) pa kad budem odradio, eto slika novih kako je obavljen posao i naravno utisaka po obavljenom poslu , kad se uzme u obzir da ja tako vec vozim godinu dana, da majstori u servisu gde sam ugradio plin, (a problemi sa paljenjem na benzin su poceli po ugradnji plina) kazu da ja dodjem i da se komisijski upali auto ( da ne poverujes) nadam se da ce sa ovim biti stavljena tacka na ovaj deo price. A potrosnja ako moze manje moze, ako ne jbg sta da se radi, ali kad uzmem u obzir na kilometrazu , na 100000 ja sam prakticno ustedeo auto, he he he......

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Dobro Dexu zahvalio si, ne moraš više
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
          X