vozim ovog fiata nekih 15k kilometara
radio je kao iz bajke potrosnja otvoreni put 9-10
lokal 12-13 kao sto rekoh skolski primer
ali kao i u svakoj prici ima jedno ali
jednog jutra se desila ruzna detonacija posto auto ima samo plin
nakon tog dana do danas nisam ga izlecio ali krenimo redom
promenuo sam svecice ngk kablove neki novi kapu pregledao i ruku sve naspricao wd-om
u autu je neki turski isparivac i mesac sa rupama na njemu inace je auto ajnspšric
posle toga auto je par dana radio super i onda opet neko detoniranje
ajd ponovo na forum i citaj mislim treci uzrok siromasna smesa odvrnem sraf ka mesacu pola kruga on digne ler ali opet radi ko g....
pomerim i sraf na isparivacu i nista
detonacija se desava u nepredvidjenom vremenu i bez obzira na spoljne uslove i brojeve obrtaja motora
molio bih vas da mi isnesete svoja razmisljanja jer mi stize i bombina pa mi ostaje samo kuckasti komutator od struje
napominjem da sam cak ispustao i ulje iz isparivaca kojeg nije bilo i dva puta menjao filter plina
moja raymisljanja 1. isparivac u skenju
2. mesac crko :-
3. puna boca opijaka
hvala
radio je kao iz bajke potrosnja otvoreni put 9-10
lokal 12-13 kao sto rekoh skolski primer
ali kao i u svakoj prici ima jedno ali
jednog jutra se desila ruzna detonacija posto auto ima samo plin
nakon tog dana do danas nisam ga izlecio ali krenimo redom
promenuo sam svecice ngk kablove neki novi kapu pregledao i ruku sve naspricao wd-om
u autu je neki turski isparivac i mesac sa rupama na njemu inace je auto ajnspšric
posle toga auto je par dana radio super i onda opet neko detoniranje
ajd ponovo na forum i citaj mislim treci uzrok siromasna smesa odvrnem sraf ka mesacu pola kruga on digne ler ali opet radi ko g....
pomerim i sraf na isparivacu i nista
detonacija se desava u nepredvidjenom vremenu i bez obzira na spoljne uslove i brojeve obrtaja motora
molio bih vas da mi isnesete svoja razmisljanja jer mi stize i bombina pa mi ostaje samo kuckasti komutator od struje
napominjem da sam cak ispustao i ulje iz isparivaca kojeg nije bilo i dva puta menjao filter plina
moja raymisljanja 1. isparivac u skenju
2. mesac crko :-

3. puna boca opijaka
hvala
Comment