detonacije

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

@Čiroki
    Malo sam se šalio, nisam omalovažavao. Pogledaj svoje pitanje, ili je detonacija ili lupka auspuh. Kako ja sad da ti odgovorim šta je?

Pogledaj post iznad, to se zove detonacija, svi okolo ranjeni do kolena a krv žuta...
    Ako je detonacija u auspuhu nije tako glasna mada ume da razvali auspuh a onda je itekako glasna. To ćeš sigurno primetiti, ako je lupkanje auspuha, na kanal pa pregledati sve odole...

@Type_R

Pa rekli smo ti odmah šta da radiš Sad kad si već uradio šta si hteo jednostavno moraš imati dva stila vožnje jedan na plin drugi na benzin. TO ne smeš da uradiš što si uradio. Na taj način kod naglog dodavanja gasa 99% će doći do detonacije i kad je sve 100% ispravno, jednostavno u većini slučajeva nema leka.
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Type_R
      CBC Senator XXL
      • 26.05.2007
      • 900
      • Valjevo

U pravu si, to se zove detonacija, uplasise se ljudi ne znaju sta ih je snaslo!!!!!!

To se desilo slucajno inace sam naucio kako da ga vozim na plin pa nemam problema, je....... koliko para toliko i ............
      3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• djukank
        CBC Član
        • 02.04.2007
        • 40
        • vojvodina - banat

jao meni

pisao sam Deda mrazu da mi odnese detonaciju i čekam :-)

šalim se tek ću da mu pišem!

što se tiče detonacija nekako sam precizirao vreme e ovako

auto pali na zub i fino mirno radi na leru nakon minuta slejdi isterivanje iz garage i onda kazaljka obrtomera poludi i počnu sranja
        kazaljka mrda a auto počinje da gubi obrtaje i radi neravnomerno verovatno zbog smeše i onda kučka detonaciJska

stavio sam neku staru bombinu koju sam i promenuo zbog sumnje na nju i auto je jedno 20 km radio kao sat

ostavio sam ga na parkingu od 19 do 20 h i naravno opet se javlja nemiran rad i skoro detonacija sreća pa blizu stanujem i stigao živ

Ljudi ajte pomagajte ja sam "dete sa sela " ima milicija da me kazni misleći da bacam petarde a dok im objajsnim.......

ps kako se stavljaju slike

Comment

• djukank
          CBC Član
          • 02.04.2007
          • 40
          • vojvodina - banat

pomagajte

ajte ljudi nema ni Deda mraza sto me nečudi

ali gde ste vi

Comment

• Type_R
            CBC Senator XXL
            • 26.05.2007
            • 900
            • Valjevo

Mozda da ja pokusam jer imam isti problem.....

Da nepravi mozda ova klapna na mesacu problem???? Kada auto radi na leru mali je protok vazduha pa onda klapna malo otvori malo zatvori ne moze da stoji konstatno 2mm otvorena ili nesto slicno?????

Ja planiram vec mesec dana da je skinem da probam ali nemam toplu garazu a napolju ledeno........
            3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• torlak
              CBC Veteran
              • 10.11.2007
              • 100
              • knjazevac

@djukank
              i sad,kolko ja shvatam,kad god si radeo oko struje stanje je bilo neko vreme dobro,ja bih se usredsredio tu,posto kazes da je pre ovih problema radeo besprekorno.
              pozz

Comment

• Type_R
                CBC Senator XXL
                • 26.05.2007
                • 900
                • Valjevo

auto pali na zub i fino mirno radi na leru nakon minuta slejdi isterivanje iz garage i onda kazaljka obrtomera poludi i počnu sranja
                kazaljka mrda a auto počinje da gubi obrtaje i radi neravnomerno verovatno zbog smeše i onda kučka detonaciJska
                Jesi li probao da ponovo nastelujes plin, smesu i ler gas??????

Evo ja pre dva sata prestelovao, nastelovao ler da kada obrtaljka pada iz visokih obrtaja pada sporije i nepadne ispod lera nego padne na 1100obr zadrzi se dve sekunde i onda polako stabilizuje na 900, nema vise brljanja na leru, nema detonacija pri davanju gasa, nepara ler ispod 900 i mnogo bolje ide.......
                3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• djukank
                  CBC Član
                  • 02.04.2007
                  • 40
                  • vojvodina - banat

hmm

pazi sad ovo

juče se tako otimao da radi valjano što bi mi lale rekli da sam mislio da će goreti vatra. prvo jedna bombina boom ajd druga ono opet i tako me nasekirao da sam se u momentu setio poslednje želje da ga spalim majku mu talijansku

ali onda mi dodje ćerka u garage i prevrne kutiju delova kada ispade komutator
                  e kada sam to promeuo neznam i dalje da li je ok taj drugi sve je postalo dobro

eto tako vozim i nista se nedešava nemogu da verujem

@typeR
                  znaš da ni meni taj mešač nedaje mira posebno kad sam video na lovatovom sajtu kako bi trebao da izgleda za cromu

hvala još jednom svima

kod koga se može naručiti org mešač i za koju kintu /NIJE REKLAMA I PROPAGANDA /

Comment

Working...
                  X