Isparivac Pushta antifriz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

Isparivac Pushta antifriz

Isparivac mi pusta antifriz na mestu gde donja cev ulazi u kuciste isparivaca ... cevi su plasticne..proverio sam nije na crevu nego bas oko cevi gde ulazi u kuciste.
    dali se cev vadi - israfljuje?.. ili je najbolje da ga zalepim okolo necim..tigrom-lepkom?,silikonom?? . .da ga necupam pa da posle moram da kupujem drugi isparivac

evo slike:
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
  • gorky
    CBC Senator XXL
    • 08.06.2007
    • 860
    • Vojvodina,Kikinda

BRC AT90E,kupis set originalnih membrana,u setu imas gumice i sve sto ti je potrebno za reparaciju reduktora,lako se menja kada skines kuciste vodene membrane sve ce ti se samo kasti,potrebno je u tvom slucaju samo gumicu promeniti ali ti ja savetujem da repariras ceo reduktor jer u setu sve dobijes,bilo kakav problem da imas pitaj

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

ovaj isparivac je presao 30000 km pa nebi sad to da mu menjam ako nemora...a i vreme je bajato napolju
      koliko kosta taj set?
      i dali mogu da otvorim i da zalepim tu gumicu ..napravim vec nesto..znas sta mislim ?! =]

mislim sta biti uradio da nemas taj set ?...samo nemoj da mi kazes da bi odma kupio drugi isparivac

Comment

• gorky
        CBC Senator XXL
        • 08.06.2007
        • 860
        • Vojvodina,Kikinda

nisam znao da je isparivac presao samo 30000 km,u tom slucaju skini samo vodenu deklu i vidi sta se dogodilo sa gumicom moguce je da je samo treba ocistiti i namazati,ocisti leziste gumice namazi je nekom finom mascu i vrati ukoliko nije ostecena,ukoliko je ostecena kupi negde odgovarajucu o ring gumicu i zameni je mada ne verujem da je propala na toj kilometrazi,i naravno da ne trebas da menjas reduktor taj reduktor je odlican i nadzivi obicno motor na autu

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

Mozes da zamenis gumicu
          skines odsrafis i sa zadnje strane skines osigurac i izvadis tu plasticnu uvodnicu. Odes kod bilo kog plinadzije trebalo bi da ima takvu gumicu i samenis je.
          To date there has never been a faster car built for the public road and,
          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• zoranbg
            CBC Senator XXL
            • 23.03.2005
            • 4098
            • Rooster's Hill , Beog
            • Grande Punto 1.2

hvala majstori sutra cu se zezam,najvise me smara antifriz u celoj prici...gde sad nadje da procuri ..... hvala jos jednom.

Comment

• zoranbg
              CBC Senator XXL
              • 23.03.2005
              • 4098
              • Rooster's Hill , Beog
              • Grande Punto 1.2

zanimljivo ,vise ne kaplje..
              mozda sam pomeranjem lulice spolja,pomerio gumicu u neki polozaj da je lepo nalegla pa ponovo dihtuje?!?
              u svakom slucaju praticu stanje pa cu da reagujem po potrebi.

Comment

• dranix
                CBC Senator XXL
                • 04.10.2004
                • 3079
                • Antwerpen/Belgium
                • Saab 9-3

Vidi ovako.
                Da su u fabrici (kao sto nisu) namazali gumice silikonskom mascu pre montaze ne bi nikada popustilo koliko god da okreces lulicu. Nema tu bas nekog velikog pritiska.

Comment

• gorky
                  CBC Senator XXL
                  • 08.06.2007
                  • 860
                  • Vojvodina,Kikinda

grešiš dranix namazani su mašću u fabrici sigurno,dobro namontiran reduktor teško da će procuriti,bitno je da creva nisu nategnuta i da su lepo "spakovana",videćete da ni ovaj reduktor neće curiti,jedan pasat je prešao 300000 km bez zamene membrana i nije curio,tom liku sam poklonio nov reduktor

Comment

• Hermes
                    CBC Senator XXL
                    • 14.02.2006
                    • 1306
                    • https://t.me/pump_upp
                    • bemve

Cccccc....stimulises neodrzavanje auta?
                    A u drugim temama - `majstorovo je da radi i uradi, a vase da dodjete na vreme i platite` i u tom stilu...

A taj lik mora da je taksista =]
                    https://t.me/pump_upp

Comment

• zoranbg
                      CBC Senator XXL
                      • 23.03.2005
                      • 4098
                      • Rooster's Hill , Beog
                      • Grande Punto 1.2

taj leek sam ja,i nisam taksista =]

Comment

• Hermes
                        CBC Senator XXL
                        • 14.02.2006
                        • 1306
                        • bemve

Uf
                        Ali priznaj da odrzavas kola ko taksista

Comment

• gorky
                          CBC Senator XXL
                          • 08.06.2007
                          • 860
                          • Vojvodina,Kikinda

hermes taj lik kojem sam poklonio reduktor nije taksista (taxisti ne bih poklonio ništa pa taman da mu je rođus),nego je lik koji ne zna da kaže "r",pa me je pozvao da mi pokaže gde je ispod kola udario"kevu" (kera) tip inače ima frizuru kao hendriks A kada se sagnuo pala mu je šiška od jedno 70 cm,inače je ćelav kao bilijarska kugla,kada mu je sevnula ćela,učenici su mi popadali u nesvest od smeha i ja šta ću aj da mu poklonim reduktor ha,ha...

Comment

• zoranbg
                            CBC Senator XXL
                            • 23.03.2005
                            • 4098
                            • Rooster's Hill , Beog
                            • Grande Punto 1.2

@Hermes .. to sto si rekao za taxiste meni nista neznaci...stani na neku taxi stanicu pa pogledaj.."ima gi' raznih" isto ko i nas ovde na forumu..stari,novi auti,stari novi vozaci ...nalickani,ne nalickani auti itd..
                            sve sto mogu sam da uradim uglavnom nevolim da mi bilo ko drugi cacka(imam vise losih nego dobrih iskustava sa majstorima bilo koje struke..neznam zasto, maler sam ja sam verovatno,imam slobodnog vremena posle posla i volim da namestim ono sto znam i da se upustim u ono sto delimicno poznajem.

ovde sumnjam da kad sam menjao svecice pre neki dan i ugradjivao"elektronsko paljenje" da sam drndao i creva oko isparivaca pa se to pomerilo i malo pustilo(zato sto 3 godine nije pomerano" i verovatno se sad gumica od pomeranja ponovo "ushlajfovala-nalegla" i nepusta. ako krene i malo ponovo da pusta,naravno da cu da menjam,otvarao bi ja i sada,ali stvarno je vreme"pasje" napolju bez preke potrebe ne sedam ni u kola a kamoli da popravljam na ovom ledu i vetru.

Comment

• Hermes
                              CBC Senator XXL
                              • 14.02.2006
                              • 1306
                              • bemve

Opusti se , Zoki, i ja svasta majstorisem kao i ti, i sta treba i sta ne treba ( i ne samo oko kola ), razumemo se, samo malo zezam.....a znam naravno da ima raznih taksista, ali velika vecina stedi na svemu, pa i na onome na cemu se ne stedi, sto im se kasnije uvek obije o glavu. Sva sreca, tvrde glave, pa i dalje ne menjaju taktiku....

Comment

Working...
                              X