gde ide zuta zica na kojoj pise starter kod zastave`90 sa elektronac isparivacem lovato
vremenski prekidac
Collapse
X
-
izvini brate ali mi je ovo prvi forum pa kucam hiljaditi put vise sam se umorio od kucanja a gori mi pod nogama da prodjem j.............. atest .svuda trazim a niko nezna kako da vezem zicu.prvo me je odrao 20 E vise zbog isparivaca posto nije imao drugi nego elektronac ,pa mi majstor na atestu rekao sta treba da prepravim da bih prosao atest pa kada sam dosao na prvi atest posle svih mogucih praznika istekla mi registracija. neprodjem atest i jos mi nakarika raznih gluposti da preuredi na kolima da bih prosao atest a ja sa kolima radim i ona mi trebaju svaki dan.
Comment
-
-
Vreme koje si izgubio nepotrebno pisuci ovo iznad mogao si da iskoristis i pedstavis se. Gorky bi ti onda rekao a ti bi sada vec znao.. pa bi im pokazao na atestu =]
Bas neobican postupak kada vec gori pod nogama
p.s.
Ja da znam rekao bih ti bez obzira..
Comment
-
-
U tvojoj kombinaciji žuta žica se ne kači nigde jer nemaš starter na isparivaču.
Comment
-
-
Onda daj oznaku ili sliku prekidača.
Comment
-
-
To što imaš na slici je običan prekidač za karburator i nema mogućnost vremenskog prekidanja ventila za gas. Žuta žica ide na saug kojeg nemaš.
Comment
-
-
evo kupio sa neki vremenski prekidac .poljski je .pravi ga neki lecho gr. sve mi je jasno osim jedne zice na kojoj pise CEWKA ZAPLONOWA .gde ta ide ????????????? molim odgovor dora. unapred hvala. ps ima li kakvh tajni u vezi stelovanja.
Comment
-
-
Ako misliš na sam prekidač, nema. On radi samo ako se ne upali auto da posle par sekundi zatvori ventile za gas da ne bi konstatno punio motor ako je uključen kontakt a motor ne radi.
Ta žica za koju si pitao ide na minus pol bobine.
Comment
-
Comment