Juce su mi u jednom auto gas servisu u Kragujevcu odradili instalaciju i ugradili mi plin u Yuga 45 i tu nastaje problem. Naime ostavio sam im auto ,otisao kuci i dosao po pozivu da je auto gotov. Krenuo kuci naravno na plin i posle 100 metara auto se ugasi. Posto mi je sekretarica rekla da su sipali plin za 200 dinara da bi probali kako radi pomislih da je nestalo plina i krenuo da sipam na najblizoj pumpi. Medjutim i posle dolivanja plina isti simptomi. Upalim auto i posle 15 -20 sekundi se on ugasi kao da nema plina . I onda se nemoze upaliti na plin .Inace na benzin pali iz prve i normalno radi . Uredjaj je landirenzzo elektronac. Sta moze biti problem.
Gasi se na plin !!!!!
Collapse
X
-
Necu da nista diram i onako sutra treba da idem kod njih zbog atesta ali nisam mogao da nekog ne pitam za misljenje da mi sutra ne bi prodavali maglu kako su oni ugradili plin a da meni npr. nije u redu karburator , paljenje, svecice ili sta drugo vec. I dalje mi nije jasno kako su mogli da mi daju auto kad su videli da nesto nije u redu.
Comment
-
-
nema sta da te laze, ako je sumnjao u bilo sta to je trebao da ti nagovesti pre ugradnje.. ovako insistiraj da to nameste kako treba.
verujem da je problem trivijalan i za 10 sec se resava stelovanjem.http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Landirenzzo? Njih u Kragujevcu ugradjuje Traka (gornjomilanovacki put, Sumarice), ako si kod njega ugradio verujem da neces imati problema, ali ipak kad dodjes da reklamiras razgovaraj licno sa njim (znas ono, gazda je gazda, a radnici su radnici).
Comment
-
Comment