ljudi upomoc! zapalicu ga........

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • giga_bg79
    CBC Početnik
    • 03.03.2008
    • 3
    • beograd

ljudi upomoc! zapalicu ga........

Radi se o hondi civik(kratka) 1986 ,1342cc,52 kw ,karburator.ugradjen lovato vakumski.presla 20000km na plin.Pali na plin ,ide super dok se ne zagreje do pola.Otprilike neki stepen pre paljenja ventilatora, auto pocne da stuca,trokira i ugasi se.Ako ga prevarim da upali posle toga ,auto i dalje trokira i nema vucu.kad se ohladi ni traga od ovoga.Na benzinu naj normalnije pali i ide.Zamenio sa membrane na isparivacu i opet isto.Ocistio sam plinski ventil(bilo prljavstine).Mase za ventile dao sam direkto sa akumulatora.Uredjaj ne mrzne i topao je u trenutku kvara.da li je mozda ventil(mada cakce,cujem ga prebacuje)Mozda neka struja,ali koja i kakva kad na benzinu radi ok??? Wudu magija,kazem vam POMOC
  • gorky
    CBC Senator XXL
    • 08.06.2007
    • 860
    • Vojvodina,Kikinda

meni smrdi na klapnu toplo-hladnog vazduha,ako je blokirana u položaj da uvlači samo vruć vazduh sa izduvne grane,motor se otprilike slično ponaša

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Meni više liči da uopšte nije blokirana nigde i da radi ispravno pa kad se auto malo zagreje ona zatvara topao vazduh a otvara hladan ali su onda oba otvorena i to je previše vazduha. To jest usis vazduha je promenljivog prečnika.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• giga_bg79
        CBC Početnik
        • 03.03.2008
        • 3
        • beograd

hvala......

zalepio sam traku na pola otvora u****,pa cu videti.......Nemogu sad da ocenim jer je hladno i pada ova dosadna kisa,pa nemoze ni da se zagreje.Sta kazete na moju ideju,mada znam da nije orginalna? Usvako slucaju drugari hvala na odgovoru i utrosenom vremenu. Javicu sta sam uradio

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Ideja je dobra za probu, ali svakako treba da se blokira klapna ako je ispravna i da se prešteluje auto, sumnjam da ćeš posle imati problema.
          To će ti svaki servis uraditi za džabe ili za minimalnu naplatu....

https.autogas.rs

Comment

• giga_bg79
            CBC Početnik
            • 03.03.2008
            • 3
            • beograd

resio sam(nadam se)

bio sam danas u servisu i blokirali su mi klapnu na hlado.Platio sam 200 dindzi.Nadam se da sam napravio,videcemo...... Hvala jos jednom drugari

Comment

• SittingCrow
              CBC Član
              • 04.09.2006
              • 55
              • Zrenjanin

Dali bi Dora mogao da mi kazes kako da blokiram moju klapnu izgleda ovako

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

To je kao termostat na alkohol. Moraš gurnuti klapnu da je zatvorena topla strana i onda sa strane zavrnuti dva šrafića za lim koji joj ne dozvolajvaju da se vrati. Iako izvadiš ovaj element opet moraš fiksirati klapnu jer će da landara.

https.autogas.rs

Comment

• SittingCrow
                  CBC Član
                  • 04.09.2006
                  • 55
                  • Zrenjanin

Hvala probam prvom prilikom

Comment

Working...
                  X