Pasat je 2.0i 91-o i ima 85 kw
znaci masina je injection ali ima obican venturi sistem za gas
problem je u tome sto je poceo ( prijatelju ) da mu trza u voznji na gas i po nekad hoce cak i da se ugasi ( automatski menjac )
primetio je kad tako pocne da zeza da mu se naizmenicno pale-gase lampice od benzina i gasa na kontroli ( centrali )
kao da non-stop prebacuje te na gas te na benzin
prebacivanje je automatsko ( naravno )
da li mozda treba resetovati centralu kao na pr.
1. Das kontakt i cekas pet sekundi da trepnu lampice,iskljucis kontakt
2. Isto pod 1
3. Pre nego sto das kontakt stisnes dugme na prekidacu i drzis sve vreme stisnuto,das kontakt i cekas da leva lampica pocne da menja boju iz zelene u crvenu non stop.Dok i dalje drzis dugme iskljucis kontakt.Time si resetovao centralu.
4. Upalis auto i odmah podignes obrtaje na zeljeni broj.Drzis taj broj obrtaja stabilnim oko 15 sekundi dok lampica ne pocne da trepti.Pustis gas i tada ce prebaciti na plin.Time si memorisao novu vrednost.
a citao sam i onu shemu sa stavljanjem releja
sistem je vec par godina na avtu
ne znam sta bih jos napisao,ajte vi malo
znaci masina je injection ali ima obican venturi sistem za gas
problem je u tome sto je poceo ( prijatelju ) da mu trza u voznji na gas i po nekad hoce cak i da se ugasi ( automatski menjac )
primetio je kad tako pocne da zeza da mu se naizmenicno pale-gase lampice od benzina i gasa na kontroli ( centrali )
kao da non-stop prebacuje te na gas te na benzin

prebacivanje je automatsko ( naravno )
da li mozda treba resetovati centralu kao na pr.
1. Das kontakt i cekas pet sekundi da trepnu lampice,iskljucis kontakt
2. Isto pod 1
3. Pre nego sto das kontakt stisnes dugme na prekidacu i drzis sve vreme stisnuto,das kontakt i cekas da leva lampica pocne da menja boju iz zelene u crvenu non stop.Dok i dalje drzis dugme iskljucis kontakt.Time si resetovao centralu.
4. Upalis auto i odmah podignes obrtaje na zeljeni broj.Drzis taj broj obrtaja stabilnim oko 15 sekundi dok lampica ne pocne da trepti.Pustis gas i tada ce prebaciti na plin.Time si memorisao novu vrednost.
a citao sam i onu shemu sa stavljanjem releja

sistem je vec par godina na avtu

ne znam sta bih jos napisao,ajte vi malo

Comment