u pitanju je fiat bravo 1.6 16v 98' ima ugradjen lovato uredjaj, onaj sto ide na usisnu granu... Ajnspric pumpa mi je crkla pre mjesec dana i od tada palim na plin. Obicno ujutro vrgla 15-20 sec pa upali... a vec se to vreme povecalo.... Pa sam s konsultacijom s jednim gas majstorom iz Bijeljine primjenio sledeci sistem : Ujutro zavreglam 2 sec, pa 10-ak puta dam kontakt ono izmedju svakog sacekam po 2 sec i onda 11 put zaverglam i obicno upali. Problem ja nastao juce kad sam posle bezbroj puta pokusao da upalim i on nije htijeo dok nisam akumulator ispraznio... Auto je upalio posle 100 m slepanja. Kad je upalio malo sam mu udvrnuo ventil i onaj drugi za ler, al po 1 krug. i sad pali u roku 2 sekunde... al se plin jako osjeti ispod haube i kad ventilacija uvuce.. al bas osjeti... skoro ko nesagorio... jak miris!
Cini mi se da je onaj el-ventil drugacije zvucao kad sam prekljuce verglao i kad nije htjeo da upali.. Ima li ko ideju sta se desilo ? Hvala... p.s sori ako sam udavio.....
Cini mi se da je onaj el-ventil drugacije zvucao kad sam prekljuce verglao i kad nije htjeo da upali.. Ima li ko ideju sta se desilo ? Hvala... p.s sori ako sam udavio.....

Comment